Parilti007, başlığı Temmuz anneleri bakabilir mi alışveriş hakkında olarak değiştirdi.

Benim de 3-4. Haftaya denk geliyor inşallah , ilk bebeğim diye frenleyemedim kendimi baya yenidoğan kıyafeti aldım ama tecrübesiz olduğum için ne kadar süre giyecek bir fikrim yok 🫠

Obirtazeanneee vallahi bende hamileliğimden önce almam 7. Ay olmadan erken diyordum ama demirbaş her şeyi indirimden yakaladıkça aldım yenidoğan dönemi içinde tek tük zıbın kıyafet aldım artık bitti. Tek kendime gecelik ve pijama almadım onda da kararsızım ne alayım diye

Obirtazeanneee demirbaşları almaya başlayabilirsin zaten fiyatlar bebek olunca malum uçuyor ne ihtiyacın varsa belirle ben liste yapmıstım ne eksık ne almalıyım sonra ne alacaksam onları favorıledım arastırıp ındırımı bekledım

Obirtazeanneee benimde temmuzun 1. Yada 2. Haftasında demirbaşları aldım indirimde şimdide indirimde gördüğüm ihtiyaçları almaya başladım kıyafetleri Nisan Mayıs gibi almayı düşünüyorum yazlıklar çıkınca şimdikiler biraz kalın geldi gözüme. müslin takım almayı düşünüyorum 2 3 tane bol bolda kısa kollu zıbın alıcam inşallah sağlıcakla gelsinler de gerisi hallolur bir şekilde ☺️☺️

Bende bol bol zıbın aldım uzun kolluda aldım bebiş doğunca sürekli klimalı ortamda olacak diye ama onun dışında hastane cıkışı ve takımı var yeter valla büyüdükçe alırım ☺️

Kısa kollu zibinlar aldım 3 aylık e bebekte kısa kollu tulumlar var çok hoş onlardan aldım. Yeni doğan için de zıbın ve bir kaç alt üst aldım. İnan çok çabuk büyüyor yeni dogana çok para verme üç aylık al genelde sonra zaten hava soğucak . Bebek arabası gibi demirbaşlar bitti zaten her şeyi aldım ben😄

Obirtazeanneee benim de temmuzun ilk haftası görünüyor doğum ben diğer çocuklarımdan kalan kıyafetler vardı çoğunluk onları kullanacağım ayriyeten 4 askılı zıbın aldim bir takım hastane çıkışı bı tane isimli tulum aldım bana hediye gelecek de çok kıyafet olunca bide vardı onları yıkadım hazırladım muhtemelen bugün de ütü yaparim hastane çantamı hazırlarım diye düşünüyorum size de fikir olsun benim erken doğum riskim olduğu için son zamana bırakmak istemiyorum birazda tez canliyim beklemeyi sevmem😂😂😂