Nurellaaaaaaa1212 Kivircik01 Allah sana da nasip etsin gör iyi mi kötü mü hahahahah folik asit bebeleri nasıl bilmişşşş var yaa
Kivircik01 Nurellaaaaaaa1212 amin inşallah 🙏🏻 biliyom ben o bebeleri etrafım öyle bebelerle dolu Allahım korusun hepsini çok bilmişler ya 😂😂😂
mucizemom8 Kivircik01 benim de bazen öyle oluyor beyin yazdım sanıyor ama klvaye nasıl denk geliyorsa öyle gidiyor yorum🤣
mucizemom8 Kivircik01 valla mi sen mersin de misin adana da mı yasiyorsunuz neresine geliyorsun Karataş’ın mesela az kaldı akraba cikmayalim🤣🤣🤣
Kivircik01 mucizemom8 Adana’da yaşıyom kız seyhan da karataşa barınağa geliriz park kısmına mavi yunusa ve bir çok ahbaplar var onların evine falan 😂😂
Annebus Merhabalar 😍 ben buralarda yeniyim ☺️ yeni anne adayıyım senelerde sonra bu duyguyu yaşadım aşırı mutlu ve heyecanlıyım 🥰
mucizemom8 Kivircik01 şey bı film vardı ya anami tanıyomusun babamı tanıyomusun amcami taniyomusun diye horon oynuyordu ya onun gibi sorayım mi sana 🤣 seyhanin neresinde oturuyosun canım 😁
2princessmother mucizemom8 hayırlısı olsun canım vardır vakti zamanı elbet 🌸 bende büyük kızı uyuttum küçüğü de babası uyuttu uyuyucam yorgun ve uykusuzum 🤦♀️🤦♀️sen nasılsın canım
mucizemom8 2princessmother amin canım ♥️ Allah kolaylık versin iyim bende buralar da takılıyorum valla 😇
Kivircik01 mucizemom8 hahaha evet Türk filmi sür kardeşler 😂😂😂 Kız dur o kadar detay vermeyim şimdiiiii 😂😂