mucizemom8 2princessmother amin canım ♥️ Allah kolaylık versin iyim bende buralar da takılıyorum valla 😇
Kivircik01 mucizemom8 hahaha evet Türk filmi sür kardeşler 😂😂😂 Kız dur o kadar detay vermeyim şimdiiiii 😂😂
mucizemom8 Kivircik01 hahaha evet 🤣🤣 ver kız mahalle muhtarın dan buluruz seni artık mahalle semt isni ver bakim 🤣🤣🤣
Kivircik01 YavruKurtveAnnesi ohhh anne saati desenee 🥰 napayım valla bende düşüncelerle boğulacağına sizinle takılayım dedimm
YavruKurtveAnnesi Kivircik01 valla anne saati gebelikten önceydi şimdi hiç halim yok😅😅 dümdüz pineklemek istiyorum 🥲😅
Annebus Kivircik01 amin dualarım hep sizlerle çok zor günler yaşadım ama rabbim vakti saati gelince nasip ediyor 🥹😍
YavruKurtveAnnesi mucizemom8 hayy Allah, testlerin de pek bi pozitiff, acaba bi kadın doğum doktoruna mi görünsen reglin de geçmişti Rabbim tez zamanda hayırlı haberler almayi nasip etsin 🌸
GezenTavuk_2 Kivircik01 Daha coook vardır bacım aslında haftaya dalı mı ne 14 günüm catlamanin da işte gönül no diyor😂
mucizemom8 YavruKurtveAnnesi amin canım inşallah♥️ regl olmazsam gitcem zaten canım sma olacak gibiyim karnım ağrıyor falan