mucizemom8 Kivircik01 verdim kuzum yok negatif testler yalancı pozitif veriyor bende ne kadar yalancı pozitif veren test varsa toplamışim bana da maşallah yani 😁🙄
mucizemom8 Kivircik01 o testlerini piyasaya sirenleri arayıp küfür etmek istiyorum ama başıma bişey gelir diye susuyorum valla 🤦 pihtilaşmam olduğu için öyle tedirgin oldum hayırlısi artık 😇
Nurellaaaaaaa1212 Kivircik01 ne olsun beya kızı uyutmamak için uğraşırken 6da yattı 8de kalktı onun bıdırtısını dinliyom siz napıyonuz
Kivircik01 Nurellaaaaaaa1212 ooo desene daha dinlersiiin 🫠 napayım bi tatlı aldım çöktüm koltuğa dedim sizi yoklayım napıyorsunuz
mucizemom8 Kivircik01 öyle malesef ama yapacak bişey yok pihtilaşma dan dolayı üç kaybım var o yüzden test de böyle olunca iyice şüphe de kalmıştım
Nurellaaaaaaa1212 Kivircik01 off bir de hormonlardan bi uyku basıyo var ya ölücem uykusuzluktan 🥱 atın beniii denizleree vermeyin kızımın ellerineeeeeeee
Kivircik01 mucizemom8 hayırlısı ne ise o olsun kuzum sıkma canını olur mu ? Her şey olacağına varıyor