Minervabunny Kivircik01 trendyolda testler arasında geziniyorum ahahhs bi kahve de yapıp aldım yanıma ahahsh
Kivircik01 Minervabunny valla bebeğim bi tatlı aldım yayıldım koltuğa 🥰🥰 canım bu saatte tatlı istedi yarın +1
aycinelizsmom Kivircik01 yavri yavriiii uyumuş kalmışım ben, eşim çocuğa bakmış azıcık uyumuşum 🥴 sen napıyosun 🫶🏻
mucizemom8 Kivircik01 valla eve geldik pijama moduna geçtim kahvemi aldım elime burda takılıyorum canım😁🤭 sen napiyosun 😇
mucizemom8 Kivircik01 geldik kız gelmezmiyim🤣 savaş dan çıkmış gibi oldum valla hastanede sıra bekleyince 😁
2princessmother mucizemom8 hayırlısı olsun canım vardır vakti zamanı elbet 🌸 bende büyük kızı uyuttum küçüğü de babası uyuttu uyuyucam yorgun ve uykusuzum 🤦♀️🤦♀️sen nasılsın canım
mucizemom8 Kivircik01 verdim kuzum yok negatif testler yalancı pozitif veriyor bende ne kadar yalancı pozitif veren test varsa toplamışim bana da maşallah yani 😁🙄
GezenTavuk_2 Kivircik01 Daha coook vardır bacım aslında haftaya dalı mı ne 14 günüm catlamanin da işte gönül no diyor😂
mucizemom8 Kivircik01 o testlerini piyasaya sirenleri arayıp küfür etmek istiyorum ama başıma bişey gelir diye susuyorum valla 🤦 pihtilaşmam olduğu için öyle tedirgin oldum hayırlısi artık 😇