Krystal Parinas Ayyy 20 😱 kilo almaktan zerre hoşlanmayan bir insanım inşallah çok almam doğurana kadar..
Soie Ranni 13 haftaligim hala kilo almadim acaba kacinci haftadan sonra alinmaya basliyor onu düsündüm dün bende
5_erkek_annesi Meriveannesi evet çok almışssınız malesef son ay önemli bide kiloyu hep, kendinize alacak, şeyler yiyorsunuz sanırım
Ranni Meriveannesi bünyenize bağlı bence benim ilk gebeliğime göre normal ama yine de yaz geliyor yürüyüş yapınnn
Fatmactn_6 Meriveannesi hiç canınızı sıkmayın şimdiden sonra dikkat edebildiğiniz kadar dikkat edersiniz ben ilk hamileliğimde 40 kilo almıştım fazlaydı evet ama bence bizim vücut yapımızlada alakalı olduğunu düşünüyorum yoksa ne kadar fazla yemiş olabilirim 😂
Cansu_ozata 5_erkek_annesi 24 haftaligim 11kilo aldim korkuyordum alamam diye 50 kiloydum çünkü bence siz son aylarda alırsınız hatta şişersiniz bile
busra58ayd58 hafta +10,5 kg… sporcu olduğum halde çok dikkatli olduğum halde bu kiloyu almama şaşırdım başta ama düşününce çok normal ya ben kastım spor yaptım da noldu yine alıyosun yine alıyosun. işin içine hem genetik hem bünye hem yağ kütlesi giriyor. görüntüm 63-64 müş ama tartıda 72,5um sporu da bu hafta bıraktım. 62ile hamile kaldım
Ranni busra58ayd58 tamamen genetik olabilir bazen dikkat edeceğiz diye strese girip daha çok alıyoruz
Mltm45 busra58ayd58 aynı benimde öyle sporla alakam yok ama 27+3 10 kilo aldım 62 kiloda hamileydim şuan 72 kiloyum umarım hızlı bi şekilde veririz istemsiz takılıyorum
MaviNur25 Sngl_1214 normal mi. Peki böyle olması doktorlar ne diyor karnımınız şişiyor ama neden kilo almamışız sasırıyorum acıkcası bizde 24 haftalıgız hiç kilo almadımmm
Sngl_1214 Gtopcucan Şöle söyleyim 68 ile hamile kaldım ilk aylar kilo verdim 65 e düştüm şuan 70 kiloyum 😂 verip geri aldığım kiloyu saymıyorum ben sonuçta 68 ile hamile kaldım ve şuan 70 kiloyum die🤭🤭🤭
YavruKurtveAnnesi Ranni çok şükür iyi de baş ağrısı zorluyor 17+2deyiz henüz kilo almadım 62 kilodan devam🌸