Sngl_1214 Gtopcucan Şöle söyleyim 68 ile hamile kaldım ilk aylar kilo verdim 65 e düştüm şuan 70 kiloyum 😂 verip geri aldığım kiloyu saymıyorum ben sonuçta 68 ile hamile kaldım ve şuan 70 kiloyum die🤭🤭🤭
Gtopcucan Sngl_1214 sizin gibi çok hamile var başta verip sonra alan benim hiç öyle olmadı ki çok da bulantım oldu çok çektim ilk aylar ama sanırım verince aldığın toplam kiloyu sayıyormuşsun 🙈
Hicrettt Gtopcucan 13kg verdim ilk aylar, sonra da geri almadım, gebelik şekeri riski vardı diyet verdiler bende sağlıklı beslendim 😂 birde hamile kalmadan önce de dikkat ediyordum tüp bebek için 🫣
Esngl29 Gtopcucan bnde bunu anlamıyorum bebek sonuçta kilo alıyor büyüyor nasıl anneye eklenmiyor kendin almasanda bebek alır sonuçta 🙄bende ikiz hamileyim 30+ 4 deyim 13 kg almıştım en son 🫣dikkat etmeye çalışıyorum ona rağmen bu yani
Sngl_1214 Gtopcucan Evet ya😂 o şekilde bile olsa 5 kilo almış oluyorum gebe fazla değil bence. Normalde kilo almaya müsait bir vücudum var ben bu 80 le felan doğuma giderim derdim hep ama hemilelik gerçekten farklı bişeymiş. Normal zamanda diyetle duran biriyim şimdi tam tersi😂😂
Emine-tuncfu Esma006 enfeksiyon kapar sakın ağızda çiğnenmiş değil hurmayı açıp çekirdeği alinacfk bebeğin damagina sürülecek
2Princess1Mom Ranni 22+4 haftalığım 2 kilo aldım umarım böyle devam eder. 🤭 İlk kızımda çok aldım ve veremedim asla. 🥺
MaviNur25 2Princess1Mom bend 24 haftalıgım hiç kilo almadım nerdeyse ama kalcam karnım büyüyor nedne tartıda görünmüyo yani kilo almamam normal mi acaba korkuyorum nedenseee