Ayse4208 Ranni ben de şeker çıkınca biraz daha dikkat etmeye başladım öncesinde pek dikkat edemedim sadece 2. Trimester de 6 kilo almışım. 🤭
Ranni Parinas evet iştahım çok açık akşam belli bir saatten sonra yemiyorum ve yürüyüş yapıyorum akşam
Smyumom 31+3 den selaamlaaar🤍🤍 68 le hamile kaldım şimdi 74 üm diyetisyenim bana 75 en olmadı 77 ile doğur dedi bakalım inşaaalllah
Ranni Ayse4208 kız bne ilkinde kilo almadım ilk başta sonra hep öyle olacak sandım gece gündüz Allah ne verdiyse yedim sonuç dubaaa
Ayse4208 Ranni benim 2. Trimester tam olarak böyle geçti 🤭 gece açlık krizleriyle uyanıyordum. Şeker çıkınca dengelemek zorunda kaldım mecbur öyle olunca da 24. Haftadan 33. Haftaya kadar toplam 2 kilo almışım şükür 🙏
Krystal Ranni Üşenmedim gittim baktım.😅2 kilo almışım. Akşam akşam ağzımızın tadı kaçtı gxhdhshs 17.haftadayim ama normaldir dimi? Evet deyin çabuk!! 😅😅
Parinas Krystal bana doktor ilk trimesterda ayda 1 kilo. İkinci trimesterda 2 haftada bir 1 kilo. Üçüncü trimesterda haftada bir 1 kilo maksimum demişti. Buna bakınca sizin iyi görünüyor. Ama maksimumu bu tabi. Buna uyunca 20yi buluyor 😁
Kbr-cnbrc Ranni inşallah cnm çok dikkat ettim ama nolduysa 15. Haftadan sonra oldu iştah açıldı zorlanıyorum 🥰🥰
Krystal Parinas Ayyy 20 😱 kilo almaktan zerre hoşlanmayan bir insanım inşallah çok almam doğurana kadar..
zeynep0202 Parinas çok fazla olur bence toplam 8 9 ideal ilk doğumda 2 kilo almıştim şuan 27. hafta 2 kilo bakalım doğuma kadar ne kadar olacak🙂