Elifaaksoyy ttubaa benim 21 haftamdan beri 25mm ile 29 mm arası değişiyordu hiç yatmadım sadece çok ayakta durmadım ağır işler yapmadım 37 haftalık olduk şükürler olsun
ttubaa Elifaaksoyy bir hafta yattım 22mm oldu 27den fitilde kullandım ama bakalım Pazartesi yine bi ölçüm var :) maşallah fitil kullandınızmı her an gelebilirmii
Elifaaksoyy ttubaa Bana fitil vermedi canım sadece progestan ile haftada bir kez proluton depot vuruldum
Ryhnytm Gktg2009 ne güzel anlatmışsın uzun uzun😂inş benmde böyle olur yarın bunun için doktora gideceğim
Gktg2009 Ryhnytm önce sakin ol beklerken telŞe etme herşey Allahtsn mutu ol bak herşey güzel olacak Rabbvim hayırlı haberler duyursun inşallahhh
Ryhnytm Ryhnytm gittim hem alttan hem üstten ölçtü 37mm çıktı alttan ölçümü hiç bir sıkıntı yokmuş diğer doktor çok kısa olduğunu söylemişti nerdeyse 13mm farketti içim nasıl rahatladı darısı diğer arkadaşlara inş 🙏
Ryhnytm Gktg2009 gittim hem alttan hem üstten ölçtü 37mm çıktı alttan ölçümü hiç bir sıkıntı yokmuş diğer doktor çok kısa olduğunu söylemişti nerdeyse 13mm farketti içim nasıl rahatladı darısı diğer arkadaşlara inş 🙏
Alp-oyku123 Ryhnytm canim birşey sormak istiyorum benimde rahim ağzım kısa haftama gire fasit benim hic vajinal olculmedi...hep karından...senin vajinamda mı daha yüksek cıktı bende bunu çok merak ediyorum farkediyor diyorlar