Beyzagzn çok doğru. Ağrı sancı belirti vermeden ortaya çıkan bişey. 24 mm ve 1 cm açıklık varmış. Leke geldi acile gittik. Dr açılma var deyince biz şok. Dedim oturuyordum bişey yapmadım ki ağrı olmadı vs. Teşhis i böyle koyuyoruz zaten dedi
    Btl42 anladım canım İnşallah zamanında gelir minikler
    GlZngin evet 3 cm açıklık 17 mm rahimağzı ve 10 gündür de bakılmadı ne durumda bilemiyorum 🙈 İlk zamanlardan beri progestan kullandım ağızdan 25. Haftadan sonra fitil olarak devam ettim 34. Haftada kestik. kasılma için nidicart 6 saate 1 tane 36. Haftada kesicez magnezyum hala devam ediyorum. 25. Haftada 1 ay endol tablet kullandım yine kasılma için suyum fazlaydı bir sorun olmadı bende suyumu azalttı. 2 tane de endol fitil kullandım prolotın iğne kullandık Ve hayatım da kullanmadığım kadar ilacı şu 35 haftada kullandım sanırım ilk zamanlar başım ağrıdığında ilaç içmezdim birisi olur diye ama gel görki her saat ilaç içtim neredeyse 🙈
      GlZngin bnde lekelenme faln olmadı şükür ama 22 baklım doğumlar nasıl nezaman olucak çok merak ediyorum
      ttubaa dikkat et canım yanında biri olsun tabini sen yat dinlen zaten haftan büyük az yatarsın
        Mrvslck çok geçmiş olsun. Sağlıkla alın inşallah kucağınıza az kalmıs sizin 💕 ben de aynı sizin dediğiniz gibi ilaç kullanmayı hiiç sevmezdim hamilelik öncesinde. Başım ağrısa zorlardım gecsin diye. Ben de 30 haftada içmediğim ilaç kalmadı. Ama Allah beterinden korusun 🙏 evlatlarımız için her şeye değer 💙 Rabbim onları bize, bizi onlara bağışlasın 🧿
        Htctsbk bu hafta 22mm oldum ama fitile yatışa devam ediyorum aynen haftam büyükken yakalandım buna şanslıyım galiba 😊
        Hnur kullanıyorum sonuna kadar kullanıcam canım . Ne yönden tedirginsin?
        • Hnur bunu yanıtladı.
        • Hnur bunu beğendi.
          Lucky iğne vurulanlar normal doğum yapamıyomuş gibi söylentiler var , rahim açılmasını engelliyormuş falan filan o yönden canım
            [bilinmeyen] kasılma vardı bira z nst takıldı sancım varmış meğer. Ben hissetmiyorum tabi. 3-4 kez 70lerde genel 50 lerdeydi. Arada 30 a indi çıktı. Açılma , yumuşama Yok. Serum takıldı sancı dursun dye . Ciğer geliştirici yapıldı. Şimdi bu sancının düzeyi ne
            [bilinmeyen] nst de kaç çıkmıştı? Benim geneli 40-50 lerdeydi . 3-4 kez 70-75 i gördüm.
            [bilinmeyen] progestan verildi ağızdan iç dediler . Bi hap verdiler kırmızı gibi adalat mı bakayım
            [bilinmeyen] progestan da içirdiler mi
            [bilinmeyen] turuncu imiş
            [bilinmeyen] ben de normal de fitil alıyordum daha etkiliymiş
            [bilinmeyen] hemşire iç dedi ama fitil olarak alayım değil mi yine
            Hnur yok öyle birşey canım burda kaç tane kullanıp da normal dgm yapan arkdş var 😊
            [bilinmeyen] Allah razı olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻