32.haftamdayım rahim ağzı boyu 27mm çıktı fitil kullanıyorum tuvalet harici kalkmamamı söyledi doktorum.Bundan sonraki süreçte de hep yatıcakmıyım dersiniz?yani fitil uzatır mı rahmi tekrardan
Rahim ağzı kısalığı
Rahmi uzatır mı bilmem ama kapalı durması için kullanılıyor
Evet canım. Değişen bir durum bu rahim kısalığı. Bir den yüksele biliyor. Sen dinlenmene bak. Bol bol su iç. Bende 30.haftamda öğrenmiştim ve benim 22mmdi. Simdi 35.haftamızdayız. Doktorum 34.haftada ilaçlarımı kesti. Çok şükür suan 27mm de kaldı. Sürekli yatmıyorum sadece çok fazla dikkatliyim. Dinleniyorum bolca. Sürekli yatmakta insanı bunaltıyor. Ama bebeklerimiz icin sabrediyoruz. Eğer sen de bunu stres yâparsan bebekte etkileniyor. Onun icin sağ saglim alırsın kucağına insallah canım💙🤲🏻
Benim 35 de 27 mm di 36. Haftada 39 mm yukselmisti suan 37. Haftadayiz yine 27 mm olmus yani degisen bisey benim kasilmalarim cok fazla o yuzden kasilma olunca kisaliyor, cok gezersem yorulursam kasilmalarim artiyor, o yuzden yorulmamaya calisin gerekmedikce egilip kalkmayin uzun sure ayakta kalmayin
ttubaa bende basindan beri çekiyorum suan 34 haftalığız ve 25 mm dedi doktorum bende yatiyorum en başından beri hala yatıyorum kimsede yok ailem den uzagim mecbur yemeğimi yapıyorum çok şükür stres yapma düzelir inşallah