Aslanmomm evet detaylıyı perinatoloji doktorları yapıyor canım bende özel takipliyim bunu da özel profesörden aldık

s_dinc0 keşke dedim ilk doktor da sizin gibi deseydi kanala bakmazsa söylemez dedi çok şaşırdım neler yaptım ilk bebeğimde dönmedi meğerse sebep oymuş doktorum çok ilgili yani sadece çatı muayenesi de yeterli değilmiş kanala bakmaları lazım bence

Sydaaslan 2li tarama testini yaptırmak istemediğimi belirtmiştim doktoruma , 1 sonraki muanede 3lu tarama testini yapılmasını söyledi bende yok dedim tedbir amaçlı olarak yapalım dedi istemeye istemeye yaptım 3lu tarama testi beta HCG HORMONUN YÜKSELMESİ sonucu perinatoloji ye sevk edildim… Başka bir doktora gittim neyseki biraz rahatlatti bizi bakalım perinatoloji ne diyecek 😶

s_dinc0 mesane konusunda kafam karıştı çünkü benim doktorum başlamadan önce tuvalet ihtiyacın varsa gidermen iyi olur demişti ve sonrasında başlamıştık. Detaylı hakikaten keyifli 🩷

Mineee5656 sağlık ocağındaki hemşirem birşey demedi 20.haftada gel dedi gittim ilk önce kalp atışını dinledi sonra tetenoz aşısı yapıldı..

Sydaaslan anladım canım inşallah güzel haberler alırsınız hayırlısıyla

Tugba29_ hayır canım rahim ağzı kısa olursa erken doğum riski olabiliyor

rosatue değişiyor sanırım doktora göre bana da mesane yarım olsun rahimi ölçmemiz için demişti diğer türlü vajinal muayene gerekebilir dedi ay hemde nasıl dün gördük bugün geri özlüyoruz 🥹