s_dinc0 inşallah canım benim inşallah dualarınıza talibim bu hayırlı günlerde ♥️😍🥰 2.doktora gittik herşey normal dedi ense,burun kemiği falan birşey görmedim dedi cinsiyeti biliyor musunuz diye sorunca evet 16
Haftada öğrendik dedim bakar bakmaz bizim oğlan yine açmıştı bacaklarını mal ortaydi, doktorum hemen fotoğrafını çekmemi istedi 😅🥰😅😅😅

___Ebruli___ haha bu erkek bebişleri hep böyle demek ki bizimki de bugün öyleydi eli yüzünde geri kalan her şey dışında bi alemler 😂 detaylıda çok net belli olur her şey inşallah 40 dakikaya yakın sürüyor beni biraz rahim ölçümü zorladı heyecandanmıdır nedir mesanemi dolduramadık 😂😂

s_dinc0 detaylı ultrason 40 dk mi sürüyor 😱 ben kızım da hayal meyal hatırlıyorum 20 dk falan sürmüştü 🤭😅

s_dinc0 kaçıncı haftada girilmesi gerekiyo ben geç girmek istiyorum vajinal muayenede çok kasılırım ilk sizden duydum renkli ultrasonda alttan bakıldığını

Tugba29_ canım 18 ile 24 haftalar arası sanırım hepsi vajinal bakmıyor rahim ağzını ölçemezse vajinal bakmak zorunda kalıyorlarmış onun için yarım mesane olsun dedi bende çok kasılıyorum daha önce hiç öyle bi muayene olmadı😂

s_dinc0 cuma günü için başka ile aldım inşallah içim rahat dönerım alttan muayene yapıyomu

Sydaaslan Sivas’a mıydı nereye yok doktora göre değişiyor sanırım ölçülürse ultrasonda gerek kalmıyor

s_dinc0 Amasya için aslında sıramda yok ama bilmiyorum bakalım rıca ettıler öyle talep vs oluşturdum kesinlikle cıkmıyo

s_dinc0 özelde mi yaptırdınız acaba özeldeyse muayene ücreti harici ücret mi ödüyorsunuz detaylı ultrason için

Aslanmomm sizi takip eden doktorunuzdan mı bahsetmiştiniz acaba ? Bu doktor ayrı da yanlışlık olmasın

Aslanmomm evet detaylıyı perinatoloji doktorları yapıyor canım bende özel takipliyim bunu da özel profesörden aldık