___Ebruli___ az kalmış seninde hayırlısıyla olsun bitsin daha da rahatlayacaksın güzel haberlerini alalım inşallah canım ❤️
Detaylıya girecekler
- Düzenlendi
s_dinc0 inşallah canım benim inşallah dualarınıza talibim bu hayırlı günlerde ♥️😍🥰 2.doktora gittik herşey normal dedi ense,burun kemiği falan birşey görmedim dedi cinsiyeti biliyor musunuz diye sorunca evet 16
Haftada öğrendik dedim bakar bakmaz bizim oğlan yine açmıştı bacaklarını mal ortaydi, doktorum hemen fotoğrafını çekmemi istedi 😅🥰😅😅😅
___Ebruli___ haha bu erkek bebişleri hep böyle demek ki bizimki de bugün öyleydi eli yüzünde geri kalan her şey dışında bi alemler 😂 detaylıda çok net belli olur her şey inşallah 40 dakikaya yakın sürüyor beni biraz rahim ölçümü zorladı heyecandanmıdır nedir mesanemi dolduramadık 😂😂
s_dinc0 detaylı ultrason 40 dk mi sürüyor 😱 ben kızım da hayal meyal hatırlıyorum 20 dk falan sürmüştü 🤭😅
s_dinc0 nerde yapıldı perınotolojı de mı
___Ebruli___ rısk yüksek mı yasla ilgili mi ıkılı taramanız nasıldı rabbım ıyı sonuçlar gostersın
___Ebruli___ devlet mi özelmiydi canım tek tek baktı değişiyor da olabilir belki
s_dinc0 cuma günü için başka ile aldım inşallah içim rahat dönerım alttan muayene yapıyomu
s_dinc0 Amasya için aslında sıramda yok ama bilmiyorum bakalım rıca ettıler öyle talep vs oluşturdum kesinlikle cıkmıyo
s_dinc0 özelde mi yaptırdınız acaba özeldeyse muayene ücreti harici ücret mi ödüyorsunuz detaylı ultrason için
s_dinc0 teşekkür ederim ben de 21. Haftadayım özele gidiyorum oyuzden sordum :)
s_dinc0 kendi doktorum evet ayrı doktor mu yapıyor