Merve-metin iremd-1798 benim 48 gün oldu bugün henüz olmadım ama vücudumda inanılmaz belirtiler var ve rahatsız ediyor beni inşallah biran önce olurum
iremd-1798 Merve-metin 1 yıla kadar normal olduğunu biliyorum. Ama hamilelik süresi üzerine bir de 1 yıl eklenirse çok rahatsız eder. Belirtileriniz varsa yakında olursunuz inşallah.
Merve-metin Ben-Hurem-Sultan evet bende inanmıyorum canım 40ı çıktıktan sonra hemen hamile kalanı duydum korunuyorum bende asla inanmıyorum 😀
Feslegenyavrusu Merve-metin her ay acaba diyip test yaptırıp kan veriyordum 😅 ilk olduğum Ay çok ağrım oldu, ondan sonda aynı regl dönemindeki gibi ilerledi
Minik1Civciv Merve-metin normal canım 9 ay boyunca olmuyorsun. Benim sezaryenden sonra da çok kanamam olmadı ama oğlum 4 aylıkken sağlam oldum. Olursun sende canım
Merve-metin iremd-1798 evet canım göğüslerim ağrıyor belim ağrıyor belirtiler var be çok rahatsız hissediyorum kendimi
Anneoluyorumm00 Merve-metin 1 yıla kadar olmaması normal canım, benim ikisinde de 40 çıktıktan hemen sonra oldum
Merve-metin ipekmom_ insan çok rahatsız hissediyor olmayınca da ben daha olmadım göğüslerim ve belim ağrıyor huysuzluk var vücudumda
iremd-1798 Merve-metin umarım hemen olursunuz da rahatsızlığının geçer. Ama bu belirtiler varsa yakındır.
Svlyk Merve-metin ilk 1 yıl olmayan bile varmış normal sayılıyor doktorlar için. Ben sezaryen doğum yaptım 1.ayım da oldum ve yine düzenli olarak regl oldum hep. Doktora sormuştum herkesin farklı olabilir bu da normal demişti
Merve-metin Svlyk bende sezeryanla doğum yaptım henüz olmadım doktoruma 2.ayımda gidecem o yüzden soramadım da kendisine
Merve-metin Feslegenyavrusu evet o çok kötü her ay acaba mı diye düşünür insan oda kötü yani bide sen kan vermişsin daha kötü 😅
Merve-metin iremd-1798 inşallah canım evet bende yakın olduğunu düşünüyorum inşallah biran önce olurum