Minik_kuzularim Merve-metin ama bence çok güzel bebeginle uğraşırken birde adet ağrısıyla ugrasmiyorsun😀😀
Merve-metin Minik_kuzularim ama benim şuan ağrılarım var işte sorun orada göğüslerim ve belim ağrıyor ama olamıyorum oda vücudumda rahatsızlık veriyor
Merve-metin Serap09 hayır süt korumaz süt korur deyip ilişkiye giren bir çok kişinin hamile kaldığını duydum ben
Merve-metin Svlyk bende sezeryanla doğum yaptım henüz olmadım doktoruma 2.ayımda gidecem o yüzden soramadım da kendisine
2cocuk2kopek Merve-metin doğum sonrası kanama 58 gün sürdü benim. Kanama bittikten 2 hafta sonra adet oldum
Merve-metin 2cocuk2kopek benim doğum sonrası kanama sadece 3 hafta sürdü sonra birden kesildi hala olmadım işte
Merve-metin iremd-1798 inşallah canım evet bende yakın olduğunu düşünüyorum inşallah biran önce olurum
Merve-metin Feslegenyavrusu evet o çok kötü her ay acaba mı diye düşünür insan oda kötü yani bide sen kan vermişsin daha kötü 😅
Merve-metin 2cocuk2kopek emziriyorum evet ama süt korur söylentilerine inanmıyorum korunuyorum ben emzirip hamile kalan çok varmış çünkü duydum
Merve-metin Minik_kuzularim normalde adet gördüğüm zamanlar bu tarz ağrılarım oluyordu yeni doğum yaptığım için tekrar başladı ağrılarım olacam gibi ama olamıyorum 48 gün oldu doğum yapalı
Minik1Civciv Merve-metin normal canım 9 ay boyunca olmuyorsun. Benim sezaryenden sonra da çok kanamam olmadı ama oğlum 4 aylıkken sağlam oldum. Olursun sende canım
Zeynepdinc Merve-metin adet görmeden kalana şaşırdım demekki ilk yumurtlamasına denk geliyor olabilir riske atmamak gerek