myavocado Merve-metin 52. gün filan olmuştum ben. Ama aylarca olmayanlar da var özellikle emzirme regl olmayı geciktiriyor demişti doktorum, normal yani henüz olmamanız.
Merve-metin myavocado ben emziriyorum o zaman bende geç olacam ama inşallah senelerce veya aylarca sürmez çok zor çünkü
Gizemnurnr Merve-metin evet emzirdigim için olduğunu söylemişti doktorum. Bı sıkıntım olmadı şimdi 38 +1 hamileyim 😂
Pembe_bulut Merve-metin Doğumdan 13 ay sonra adet oldum ben her ay stresle geçiyordu ya baya uzanmıştı benim 🫢
Merve-metin Pembe_bulut emzirdiğiniz için mi 13 ay olmadınız stres olur tabi ki insan çok uzun bir süre çünkü
Merve-metin iremd-1798 benim 48 gün oldu bugün henüz olmadım ama vücudumda inanılmaz belirtiler var ve rahatsız ediyor beni inşallah biran önce olurum
Ben-Hurem-Sultan Merve-metin Canım o kişiden kişiden değişir. Arkadaşımla 1 hafta arayla doğum yaptık onun 40 ı çıktı normal hastalığına devam etti emzirmesine rağmen. Bense yine emzirme rağmen oğlum 10 aylıktı hasta oldum. Ama hasta olmayınca süt korur falan bu şeylere de asla inanmadım korundum hep 🌸
Merve-metin Ben-Hurem-Sultan evet bende inanmıyorum canım 40ı çıktıktan sonra hemen hamile kalanı duydum korunuyorum bende asla inanmıyorum 😀
Htchma1 Merve-metin ağrı değil ama nasıl desem menepozlu gibi sürekli sıcak basmaları peşine üşüme gelirdi, doktor uzun süre adet görmediğin için bu belirtiler demişti 1 sene dolup olmazsan gel detaylı tetkik yapacağız demişti tam işte doğum gününde oldum
Merve-metin Htchma1 anladım canım benim de göğüslerim ağrıyor belim ağrıyor bu soğukta kısa kollu dolanıyorum evde
Zeynepdinc Merve-metin bence geç olması çok daha iyi korumak zorunda kalmıyorsun şuan hanileyim 2. Ye ve emzirirlen hamile kaldım üzücü
Merve-metin Zeynepdinc emzirirken hamile kalanı duydum aynı zamanda adet görmeden hamile kalanı bile duydum o yüzden ben korunuyorum bebeğim çok küçük daha
Feslegenyavrusu Merve-metin doğumdan sonra 1 yıl olmadım, kızım tam 1 yaşına girdigi hafta regli oldum 🙄
Merve-metin Tugba29_ bende emziriyorum şuanda ama inşallah o kadar geç olmam şuan bile bana çok etkisi var olamıyorum diye
Serap09 Merve-metin 52 gun sonra oldum enzirmedigim için erken oldugumu söylediler emziren kişilerde daha geç oluyormuş benim normal kanamam 50.gun bitti 2 gun boş durup regl oldum fırsat kalmadı ilişki v.s
Zeynepdinc Merve-metin adet görmeden kalana şaşırdım demekki ilk yumurtlamasına denk geliyor olabilir riske atmamak gerek
Minik_kuzularim Merve-metin ama bence çok güzel bebeginle uğraşırken birde adet ağrısıyla ugrasmiyorsun😀😀