Htchma1 Merve-metin ağrı değil ama nasıl desem menepozlu gibi sürekli sıcak basmaları peşine üşüme gelirdi, doktor uzun süre adet görmediğin için bu belirtiler demişti 1 sene dolup olmazsan gel detaylı tetkik yapacağız demişti tam işte doğum gününde oldum
Merve-metin gezentianne emziriyorum ben o zaman benim prolaktin hormonu tavan yapmıştır hamile kalmadan önce de prolaktin hormonum çok yüksekti düşürene kadar çok ilaç kullanmıştım ben
Merve-metin Bhrdnz ben daha doktorumla konuşmadım 13 gün sonra gidecem büyük ihtimalle oda normal diyecek
Zeynepdinc Merve-metin bence geç olması çok daha iyi korumak zorunda kalmıyorsun şuan hanileyim 2. Ye ve emzirirlen hamile kaldım üzücü
Merve-metin Talentedmom benim göğüslerimde ve belimde ağrı var sanki olacakmışım da olamıyormuşum gibi bilmiyorum
Merve-metin gezentianne korunuyoruz canım prezervatifle 2.ayımda deri altı implantı taktıracam o %100 güvenilirmiş doktorum önerdi 3 yıla kadar koruyormuş
Merve-metin Aselyusra ayyy bakalım ben ne zaman olacam o kadar süre geçmiş herhangi rahatsızlık vs olmuyor mu hiç bende göğüslerimde ve belimde ağrı var ama olamıyorum bir türlü
Elfelf475 Merve-metin ben ilk bebeğimde 4 aylıkken olmuştum bunda 42 günlük ben 34 günlükken olmusum. Doktorum öyle söyledi. Söyle ki lekelenme vardı bir anda 4 5 gün kanamam oldu adet gibiydi doktor da onayladı yani. Ama düzenli olmayacakmış muhtemelen emzirdigim için önümüzdeki ay aynı tarihte olmayabilir hatta hiç olmayabilir dedi
Aselyusra Merve-metin herhangi bir şikayetim yoktu benim doktor da 1 yıla kadar normal ama 6 aya olur genelde herkes demişti ben de yanlış hatırlamıyorsam 5 ay bitti oldum
Gizemnurnr Merve-metin evet emzirdigim için olduğunu söylemişti doktorum. Bı sıkıntım olmadı şimdi 38 +1 hamileyim 😂