Merve-metin Kızlar ben 47 gün önce doğum yaptım şimdilik eşim prezervatif ile korunuyor 2.ayımda deri altı implant taktıracam benim sorum şu doğumdan ne kadar süre sonra regl gördünüz ben henüz regl olmadım bu durum normal mi acaba?
Efendininannesi Merve-metin ilk doğumumda yanlış hatırlamıyosam 3.5 - 4 aylıkken oldum herkeste farklı bu durum
Aylaa123 Merve-metin ben 55. Gün olmustum ama emzirmekte geçiktirir adeti 1 seneye kadar olmamakta normal
Semamamy Sezeryen ile Dogum yapalı 2 ay 3 gün oldu , henuz regli olmadim bende ama doktorum 1 yıl olmaman normal dedi , kuzenimde sezeryen ile dogum yapti her ay duzenli gördü kiside kisiye degisiyor
Merve-metin Semamamy bende sezeryan doğum yaptım 40 günden sonra hemen oldum diyen olunca bende korktum ondan sorayım dedim ilk doğum olunca insan hem merak ediyor hemde korkuyor
Annemmmm1 Merhaba ben henüz doğum yapmadım ilk gebeliğim ne zaman adet olurum bilmiyorum ama gebe okuluna gidiyorum oradaki ebe doğumdan 40 gün sonra da adet olmak normal 1 sene sonra da adet olmak normal demişti vücuttan vücuda değişiyor demişti bildiğim kadarıyla bu şekilde
Merve-metin Annemmmm1 olabilir canım henüz olmayınca merak ettim ben 40 günden sonra hemen oldum diyen var çünkü
Merve-metin Efendininannesi anladım canım teşekkür ederim bilgi için gerçekten çok korktum olamayınca
Merve-metin ilaymom tamamdır canım teşekkür ederim korunuyorum hamilelik gibi korkum yok sadece olmayınca neden olmuyorum bu normal mi diye korku sardı
gezentianne Merve-metin 11 ay sonra olmuştum. Prolaktin yani süt hormonu ne kadar yüksekse o kadar geç olursunuz.O hormon yumurtlamamanızı sağlıyor. 1- 2 seneye kadar normal diyor doktorlar.
Merve-metin gezentianne emziriyorum ben o zaman benim prolaktin hormonu tavan yapmıştır hamile kalmadan önce de prolaktin hormonum çok yüksekti düşürene kadar çok ilaç kullanmıştım ben
Merve-metin Bhrdnz ben daha doktorumla konuşmadım 13 gün sonra gidecem büyük ihtimalle oda normal diyecek