Alismomss 1400₺ muayne ücreti Şuan benim gittiğim yerin ama oğluma hamileyken 3 buçuk sene önce 300 civarıydı🥲 özelde Dogum yapmıştım o zaman da. Gerçekten Allah yardımcımız olsun
sedabircngz Basozlem ben hem özel hem devlet takipli ilerliyorum kanuni hastanesini öneririm ilgi alaka olarak çok güzel ebeler de doktorlar da kibar ama cihazları eski bu detayı da es geçmeyelim
2cocuk2kopek sedabircngz kanuni ssvd yapmıyor ama hanımefendi 2 sezaryen sonrası normal doğum istiyor
Gizemsli- Kur bende özel kliniğe gidiyorum doğuma doktora ayrı hastaneye ayrı veriliyormuş şaşırdım yani şuan muayene ücreti 1750 tl mi veriyorsunuz
Buglemadaaden Antalya Özel Akdeniz şifa hastanesi varsak Esmira ahmadova aşırı iyi ve ilgili sevgi dolu bir doktor herkese tavsiye ederim♥️
Kur Gizemsli- muayene 1750 doğum fiyatlarını da yarın konuşcam ben sezeryan düşünüyorum en son 37 di bakalım artmış mı kaç haftalık hamilesin
gizz0112 Doktorumun ismi Fatoş Deniz Yiğittürk Bursa Fsmde özel muayenehanesi var muayne ücreti 1200 tl çok güleryüzlü ilgili bir doktor herkese öneririm doğum için anlaşması jimer hastanesi ve doruk hastanesinde 😍
Sahraer34 1_Pandackk manisa alaşehir sarıkız özel hastaneye gidiyorum muayene ücreti 935 TL doğum ücreti 23.450
Beytut Gaziantep özel deva hastanesine gidiyorum muayene 1400 dogum için 30 bin dediler orda ikinci doğumum olacak çok memnunum 🥰
Gizemsli- Kur 22 haftalık şuan bende olmazsa oraya devam ederim doktorun isimini duymuştum daha öncede siz hangi haftada geçiş yaptınız acaba
ddefnos Hilalvc en son burada 32 diye gördüm ama ocaktan önceki fiyatmıs güncel görüşmedim doğum için şehir hastanesi düşünüyorum aslında zaten ilk dogumum sezeryan buda öyle olacağı için şehir hastaneside olabilir
Mavili1480 Lapsodi Çok memnunum ilgili güler yüzlü mesaj atıyorum dakikalar içinde cevap veriyor iyi bir doktor
mavimilenaaa Medipol Mega Bağcılar Hastanesi , doktor Sema Yılmaz Muayene ücreti : 2350 ₺ Nst :1000₺ Normal doğum :33.000₺-34.000₺ arası Zorunlu sezeryan : 51.000₺-54.000₺ arası Tercihe bağlı sezeryan : 81.000₺
Minik1Civciv mavimilenaaa nst den ayrı ücret mi alıyorlar şaka gibi ben ücretsiz giriyorum. Ondan bile pay çıkarıyorlar
zlemceylan 1_Pandackk Eskişehir’de ümit hastanesine gidiyorum muayene 1415 TL doğum hem normal hem sezeryan 40.000 TL