Grendaaii asemvekardesi teşekkür ederim canım bende hayat hastanesine gidiyorum da ondan merak ettim ☺️
asemvekardesi Grendaaii hangi Dr a gisiyorsunuz bize 3 farklı paket sundular daha uygun olan paketi de vardi
Ozlem_3441 İstanbul Pendik Medikalpark 2200 tl muayene ücreti, doğum ücretleri 70 bin, doğum paketleri 95 bin civarı.
cauuv1 Ozlem_3441 yanlıs bilgi neden veriyorsınuz? Bende pendik medicalparka gidiyorum. Daha yeni gittim muayene 2150. Doğum 50.000, dogum paketi 110.000
Ozlem_3441 İstanbul Pendik Yüzyıl muayene ücreti 1700 tl, doğum 33 bin, doğum paketleri 50-60 bin civarı. Birkaç hastane değiştirdim ücretler yüzünden.
Emlll eedanury bende Gülcan hanıma emseydeyken gittim eve yakın diye. Aslında asıl doktorum karşıda çokta iyi ama hem kendinin hem hastanenin doğum ücreti 100 bin küsürü geçiyor. O yüzden tekrar Gülcan hanımı istiyorum ama lokman hekim için çok ilgisiz ve kötü diyorlar bilemedim. Sizin kaçıncı hafta yani doğuma yakın mı ?
Nevin35 Marsilyasabunu SimgeTopcu Izmir medicana 2900 muayene. Doğum 76 bin dediler doktorum Mustafa melih Erkan
Marsilyasabunu Nevin35 medicana öyle olabilir canım galen benim evimin karşısında memnunum da doktordan ondan değiştirmedim hiç ama biraz abartmışlar muayne ücretini
busra05_ Bsrackla merhaha evet çok memnunum inşallah orada yapacağım doğumu çok ilgili çok kibar bi hekim hastanedeki tek alanında doçent doktor
busra05_ Efendininannesi Saglıkla alın inşallah kucagınıza, derya hanımda çok ilgili muhabbet hoca gıbı sadece daha enerjik hareketli bi kadın kendısı😃🥰
Grendaaii asemvekardesi ırmak hanıma gidiyorum canım fiyatlar sabit miymiş peki bir bilgin var mı sen hangi doktora gidiyorsun ☺️
asemvekardesi Grendaaii aaa bende ırmak hanıma gidiyorum iyi denk geldi 😂 kaç haftalık sin hayir fiyatlar sabit değilmiş temmuzda dehisecekmis bizde bir sonraki ay anlaşmayı düşünüyoruz ama eşimin sendikasinin anlaşması varmış hastane ile daha görüşmedik oyuzden doğumu
Nesli97 Emrahirem evet yeni dönem 63 bin olmuş. Bende etlik lokman hekimde mine hocaya gidiyorum. Muayene ücreti 1750 liraydı askeri personel olduğumuz için 1560 ödüyorduk. Doğum paketi de 63 bin olmuş benim orda ikinci doğumum olduğu için %5 indirim yaptılar 59 a geldi. Taksit imkanı da çok.
2Princess1Mom 1_Pandackk Konya Farabi hastanesi en son gittiğimde 1455 TLydi. 1 ay önce gittim değişmiş olabilir
betulsezgin2018 Buketgnc Ayşe betül albayrak denizli norma muayene için Perinatoloji de murad gezer gidiyorum.