Mavili1480 Lapsodi Çok memnunum ilgili güler yüzlü mesaj atıyorum dakikalar içinde cevap veriyor iyi bir doktor
ayseeacar Ben Bursa Çekirge Doruk Hastanesine gidiyorum. Doktorum Sühendan Benderli 1500 lira muayene 32.000 TL de doğum ücretini anlaştık. Benimle aynı hastane, aynı doktora giden var mı aranızda?
Bet1626 ayseeacar merhabalar bende Sühendan hanıma gidiyorum ama doğum ücreti 38-39 bin dediler. Ne zaman olacak sizin doğumunuz?Ben bu hafta fiyat sabitlicem. MEB anlaşmalı olduğu için bana 34.200 fiyata düşürdüler indirim oranından. Haziran başı doğum. Sizin 32 ye nasıl düşürdüler 39dan merak ettim cevaplarsanız çok sevinirim kolay doğumlarımız olsun inşallah:)
asemvekardesi Grendaaii aaa bende ırmak hanıma gidiyorum iyi denk geldi 😂 kaç haftalık sin hayir fiyatlar sabit değilmiş temmuzda dehisecekmis bizde bir sonraki ay anlaşmayı düşünüyoruz ama eşimin sendikasinin anlaşması varmış hastane ile daha görüşmedik oyuzden doğumu
Grendaaii asemvekardesi yaa çok sevindim ama doktorumuz aşırı tatlı değil mi 😂😂 17+5 günlüğüm sen ☺️benim eşiminde oyak indirimi var ama sadece muayenede geçerli bende paketlerin fiyatını almıştım hesaplayınca tek doğum ücreti daha mantıklı geldi bize indirimli zaten muayene aynıya denk geliyor bir tek son dönemde nst ücreti de yansımış olacak birden bire toplu ödemektense ayrı ayrı ödeyip tek doğumu öderiz dedik ☺️☺️
Gizemsli- Kur 22 haftalık şuan bende olmazsa oraya devam ederim doktorun isimini duymuştum daha öncede siz hangi haftada geçiş yaptınız acaba
Victorias John Hopkins Anadolu Sağlık Merkezi - özel sağlık sigortası yoksa randevu 6500, doğum 140bin.
Gulbeyaz_3772 Merhaba İstanbul Avrupa yakası çam sakura hastanesinde bildiğiniz ilgili bir doktor var mı?
DidemY 1_Pandackk Şanlıurfa Lotus da münevver hocaya gidiyorum eşim askeri personel indirimle 860 olması lazım indirimli doğum da şu an 25000 civarı dediler
Ebrueren armanbebekk bende oğuz beye gidiyorum oğlumda doğumama o girmişti şimdi kızıma hamileyim 33 haftalık ve yarın kontrolüm var doğum fiyatıda sorucam sizin bilginiz varmı
Acemianney 1_Pandackk özel hastanelerde ki çete olayını öğrendikten sonra korkuyorum devlet hastanesine gidiyorum artık
Esravf Kur Bodrum Acıbadem doğum hazirana kdr 70/75 bin arası ama temmuzda olacak doğumum haziranda zam gelecekmiş kaç olur bilmem muayene de sgk güvencenız varsa 3.800 yoksa 5 kusurdu.
Btl_akkurr 1_Pandackk Ben de Van lokman Ekim Hayat Hastanesi’ne Gülsümm🦋 feyza kızıltan‘a gidiyorum 1070 çok memnunum doktorumdan da
jap10 Kocaeli izmit Konak Hastanesi firdevs hanıma gidiyorum 1960 muayene ücreti, çok memnunum çok ilgili