YavruKurtveAnnesi Yanii kesinlikle umutlandırmak istemiyorum ama silik çizgiyi bende gördüm. Rabbim gönlünüzden geçeni nasip etsin inşallah 💞
mucizemom8 YavruKurtveAnnesi amin canım inşallah teşekkür ederim ♥️ ama fotoyu hemen çekmedim bilmiyorum dikkatli bakınca görünüyor evet ama kan verince belli olur bugün
mucizemom8 GezenTavuk_2 ay valla kuzum artık 👌 şu kadar inancım kalmadı 😅🤦 yani sanmıyorum ama akşam kan vericem negatifse kuruma çizgisidir🤷
GezenTavuk_2 mucizemom8 artık oda şeyde kendimizi yakalım en iyisi testlere verdiğim parayı biriktirseydim 😂
Nazli_3009 mucizemom8 aslında hemen çıkıyor ama biz fark etmiyoruz daha sonra böyle soluk bir renk alıyor
mucizemom8 Nazli_3009 yani sabah çok dikkatli bakmadım evet sonra buraya atmak için çektim karatim yok gibiydi sizler diyince var gibi gelmeye başladı dikkatli bakınca görünüyor evet🤦😅
mucizemom8 nazlitasdelen biri softec diğeri frely bilmiyorum canım bugün tekrar kan vericem hayırlisi artık 🙏 sağlıkla kucağına alırsın inşallah ♥️🙏
mucizemom8 GezenTavuk_2 valla haram olsun gerçekten arayıp küfür etmemek için tutuyorum kendimi gerçekten başıma bişey gelmeyeceğini bilsem yaparım o derece 😅🤦 zaten önceki yaşadıklarım zor bir tecrübeydi böyle de olunca iyice şüphe de kalıyorum 🤷
mucizemom8 etkafa kaset test de görmüyordum evet çok dikkatli bakınca var gibi diğerlerini var saymıyorum bile çünkü Allah cezalarını versin 😅 kan vericem tekrar bakalım yoksa oda kuruma çizgisidir🤦
mucizemom8 hhaziran evet valla burdakinler var diyince eğer görmek istediğim için görmüyorsam var gibi ama hemen çekmedim işte bilmiyorum kan verince netleşecek belirsizlik yordu valla
mucizemom8 GezenTavuk_2 yani artık hayırlısı kuzum bidaha kan vericem de ama regl da olucam gibi karnım ağrıyor zaten sanmıyorum var olduğunu ama tabi ki hayırlısı olsun 🙏