mucizemom8 Bakın kızlar pembe olanlar bir frely diğeri softec erken gebelik testi 🤷onlar pozitif ama kan negatif 🤷 bu sabah albi marka kaset test yaptım 30 liralık test bakın doğru sonuç verdi karartma dahi yaptım yok silik çizgi vs yani demek ki erken gebelik testlerine güvenmiyorum galiba artık kaset testi açtım normal çektim karartma yaptım hiç çizgi yok onunla anladım yani çünkü böyle tedirgin olmamanın neden pihtilaşmam olduğu içindi çünkü gebeliğimi ne kadar erken öğrenirsek o kadar iyi demişti doktorum 🥲 inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla kolaylıkla sağlıkli evlatlar banada nasip eder Rabbim ve isteyen herkese inşallah ♥️🙏
Pamuk mucizemom8 Kset testte bir ben mi çizgi görüyorum.Oglumu öğrendiğimde erken gebelik testi öyleydi kasette aynı böyleydi varla yok arası beta 9du.
Nurellaaaaaaa1212 mucizemom8 erken gebelik silikse zaten kasette böyle cıkar askım bak benim postlarda var
mucizemom8 Pamuk benim dört gün oluyor bugün gecikmem ama kan vericem de tekrar dan yani sanmıyorum ama hayırlısı artık 🤷
mucizemom8 Nurellaaaaaaa1212 valla bugün gidebilirsem kan vericem canım bidaha vereyim tam şüphe kalmasın artık belirsizlik çok yordu
Nazli_3009 Evet kasette de silik görünüyor bu kaset testler de sıkıntılı bazen betam çok yüksekken aşırı silik çıkarmıştı
mucizemom8 Nazli_3009 yani dikkatli bakınca görünüyor gibi ama belki kuruma çizgisidir çünkü hemen çekmedim
MhysaTheGreat mucizemom8 yani bence siz yine bi kan verin umutlandırmak istemem yorum da yapmıyorum pek böyle şeylere ama kaset testte bence de silik çizgi var gibi görünüyor
mucizemom8 Nazli_3009 valla ilk defa keser test yapıyorum bilmiyordum ama hemen çekmedim çünkü sabah yapmıştım az önce çektim fotoyu
mucizemom8 sutlukahve_ dikkatli bakınca var mış evet 🤦 ama kan vericem negatifse kuruma çizgisidir büyük ihtimalle
Nazli_3009 mucizemom8 aslında hemen çıkıyor ama biz fark etmiyoruz daha sonra böyle soluk bir renk alıyor
GezenTavuk_2 mucizemom8 aşkım sanki kaset testi silik çizgi gördüm ama artık gözlerimle yanılıyor bilmiyorum bu aldığın kaset test markası çok güzel yoksa yok yani çıkartmıyor çünkü ben 2 kürtaj olduğum gebeliği onunla öğrendim
mucizemom8 GezenTavuk_2 ay valla kuzum artık 👌 şu kadar inancım kalmadı 😅🤦 yani sanmıyorum ama akşam kan vericem negatifse kuruma çizgisidir🤷