Yeni doğan bebeğim için Molfix markasından almayı istiyorum. Bir mavi paket birde sarı paket olanından var aralarındaki fark pamuk oranıymış sanırım ama kararsız kaldım hangisini almam konusunda. Tecrübeli anneler sizler neleri kullanıyorsunuz?
Molfix bez kullanan anneler
Ben mavi paketi kullanmıştım ilk bebeğinde de ikinci içinde aynısını aldım bir sıkıntı yaşamadım. Bu arada ebebek te 3 al 2 öde vardı alacaksanız eğer
kalocwom aynen bende molfix almayı düşünüyorum burada bekleyeyim kullanan anneler yorum yapar mısınız?🤩
- Düzenlendi
kalocwom benim bebeğim 8 aylık olmak üzere bende doğduğunda beri Molfix mavi paket olanı kullanıyorum çok memnunum. İlk bebeğimde sleepy kullandım hep pişik yaptı tabi bebekten bebeğe değişir bu durum oyuzden stok yapmayın alın kullanın pişik vs bişey yoksa devam edin
Anneoluyorumm00 Bende o şekilde ilerlemeyi düşünüyorum inşallah pişik yapmaz da başka marka aramak zorunda kalmam :)
Islak mendil olarak da ilkte su ve pamuk kullanacağım ama yeni doğan sonrası için yine molfix’ in izotonik sulu olanını tercih edeceğim, onu deneyimleme şansınız oldu mu yoksa farklı bir marka mı kullandınız
kalocwom sarı paket te olan bez bir tık daha kalın istersen al ama ben mavi daha çok kullandım memnunkaldım iki bebeğim molfix Le büyüdü Stok konusunda 1 no alabilirsin 200,250 tane filan zaten günde 9,10 tane bez değişiyor o ilk günler sonra iyi gelirse Stok yapabilirsin
Balbebek012 Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. Aralarında çok bir fiyat farkı yok aslında ve buradaki anneler de hep mavi paketi önermiş bende ilk tercihimi mavi paketten yana kullanacağım. Umarım pişik vs yapmaz da bundan devam ederiz
kalocwom mavi paket çok çok iyi prima ile yarışır
- Düzenlendi
kalocwom Molfix mavi paket oğlumda inanılmaz pişik yaptı Stok yapmayın şimdilik sleepy e geçtik bizde bakalım.
kalocwom mavi paketini kullaniyorum genelde sadi paketi daha yumusak ama hic bi markette numarasinisi bulaniyorum hic bi şekilde internete bile bulamiyorum 5 bumara sari paket. Mavi olani da alsaniz sorun olmaz merak etkeyin. Ama sari oaketin bumarasini bukursaniz onu da stoklayarak slin. Oglum 10 bucuk sylik eb basindan beri onu kullaniyorum. Baby turco kulkandim kucuk bi paket berbatti. Bez dolmadan icinden tuhaf bontuk tarzi bisiler cikiyodu cocugun poposuna yapisiyodu hep
fatsfats-92 Yok stok yapmayacağım alıp deneyeceğim iyi gelirse de devam edeceğim. Sleepy iyi gelir inşallah bebişinize
MorKelebek54 Numara bulunmaması da büyük sorun gerçekten bebek de ona alıştığı için başka markaya geçseniz yine pişik yapabilir belki. İnşallah iyisine denk gelirsiniz seçim olarak :)
kalocwom Ben İlkte kullandım çok iyiydi sonra bozudlar Sadi paketti bulamadım hiç Denk gelmedi ama mavisi hiç iyi değil
kalocwom bebeğime doğumdan bu yana kunlaniyorum çok memnunuz stok yapmayin bebekte bebeğe değişiyor
fatsfats-92 sllepy Takacagina totosu açık kalsın daha iyi