SevgibiR Bnde 35 2700 kilosu önceden zayıftı birden kilo aldı son üç haftada 😂 dün gece bnmde kasiklarima ağrı girdi uyandim yalancı sancilar mı acaba başladı artık
Gulay123 SevgibiR kaç kilo aldı canım 3 haftada benimki çok zayıf korkuyorum bi de erken doğum riskim var 32 haftada 1600 bile değildi tam olarak
Zhrafth Edizim 33 haftalikken 2.570 di suan 34 ün icersndeyiim bilmiyoruum 35 de gidicem bakalm ögrencem 🤭 Mart annesi oldugum icin yazayım ddm
Edizim Zhrafth maşallah cnm znm hiç geçmiyo sanki durdu 1 ay kaldı ama tık yok sanki yerimde sayıyorum
htc_kynr Eceee1 bizim minnoslar biraz iri olcak galiba benim de 32 de 2.260 gram 44 cm dedi doktor 34 girdik sali kontrol var bakalim nekadar olmuş 🙂
Yalinn8 Edizim evet bebis toplanmasi omuyordu da bi suredir bu baska, yasadikca aniyor insan farkliliklarii
Almiraelif Dün gece doğuruyorum sandım resmen kasıklarım okadar çok ağrıdı ki nasıl gerçek sancı veya masıl yalancı sancı nasıl anlıcam bilmiyorum bile heralde 33+1 bu kadar şiddetli ağrıması normalmiydi onuda bilmiyorum 😔
Emelinda Edizim 🙋🏻♀️ 35+1 den merhabalar, geçen hafta 2400gr idi kızım, sonraki kontrolde ne çıkacak bakalım
Gazize Gulhan2692 Edizim geçen hafta benim de oğlum 2.700 dü 34 haftaliktim bu hafta 35+5 oldum adet sancısı birşeyler oluyo bende de bebeğin gelişimi 1.5 hafta önde dedi doktorumuz doğum olabilirmi bu hafta da ki
Gulhan2692 Gazize yalancı sancılar olabilir canım dinlenince, pozisyon değiştirince ılık duş alınca geçiyorsa korkma dedi banada doktorum. Doğum sancisinda agrilarin siddeti artar ve süresi uzun olur. Rabbim sağlıcakla kavuştursun 🌸
Smye Gazize seninle aynı durumdayım 36 +0 da 2900 önden gidiyor aynı sen gibi bel agrısı ve bıçak gibi batmalar var Nası bu sancı bende bilmiyorum
Gazize Bi an önce doğurmak istiyorum hem çok merak ediyorum bebeğimi hemde o kadar yoruldum ki ağrı sızılardan kucağıma bi an önce almak istiyorum artık bekar kende vitamin eksikliğim çok vardı hamile kaldıktan sonra hiç kalmadı takviye ile felan düzelttik biraz ama yinede eklem ve kemik ağrılarım coktu gecelerim ağlıyarak geçiyordu çok şükür rabbime az kaldı bugün yarın oğlum gelicek rabbimin izniyle
Gazize Gulhan2692 ay allah razı olsun canım benim sağ salim alalım bebelerimizi kucagimiza tsk ederim
SevgibiR Gulay123 üç haftada 500 gram alıyor fix yok korkma son haftalarda daha çok sismanliyo 2 buçugu geçti mi TM işte