Edizim Zhrafth maşallah cnm znm hiç geçmiyo sanki durdu 1 ay kaldı ama tık yok sanki yerimde sayıyorum
Gulhan2692 htc_kynr benim de 33te 2300dü 35te 2650, 36da 2700 bu hafta az almış kilo ama doktorum haftasıyla uyumlu gidiyor gelisimi iyi aksi bi durum yok dedi
htc_kynr Eceee1 bizim minnoslar biraz iri olcak galiba benim de 32 de 2.260 gram 44 cm dedi doktor 34 girdik sali kontrol var bakalim nekadar olmuş 🙂
Smye Gazize seninle aynı durumdayım 36 +0 da 2900 önden gidiyor aynı sen gibi bel agrısı ve bıçak gibi batmalar var Nası bu sancı bende bilmiyorum
Gazize Smye belden ağrı geliyo kasıkta ignelenme şekilde 5 6 saniye oluyo o yalancı sanci dediler bide adet sancısı gibi akıntı geldi gelecek gibi his edersen oda nişan gelişi oluru doğuma çok çok az kalmıştır bunlar olursa dediler bende de öyle oluyo işte
Smye Gazize benimde öyle ama beyaz akıntı sanki adet olcakmıs gibi hayırlısı bakalım erken isterken cocugu yani 40 a kalmışın diyodum Çarşamba 37 bakalım
Gazize Smye akintin mi var sümüksü böyle yapış yapış yoksa krem peynir kıvamında mi oluyo öyleyse fitil vermesi lazım doktorun ben kullandım geçti ama sümüksü koyu renkli akintiysa doktoruna söyle onu nişan olabiliyo muş
Gazize Smye doktoruna bi söyle onu istersen nişan olabilir düğün yakın olduguna isaretmis dediler bana
Hero Bizde şuan 32 haftadayız 2 kilo oğlum 😍 Doktor 25 marta sezaryan günümüzü verdi😍 Rabbimin izniyle Sağlıkla hepimiz kucaklayalım inşallah bebeklerimizi 🤲