mervebusra 17 ile öğrendim 16+3 haftalığız🥰
Beta HCG 44.17
mervebusra ben 36 ile öğrendim şuan 27 haftalığım sağlıklı ilerledikten sonra sıkıntı yok
Tugbaab pazartesi günü gidicem kadın doğuma bakalım
mervebusra iki güne bir kan verip anlaşılır
Sert1110 değer çok düşük geldi bide Dr başta var gibide yok gibide dediği için dış gebelikten korkuyorum inşallah öyle bişey yoktur 😥
Sert1110 inşallah canım inşallah bir kızım var onda yaşamadım böyle şey ama Dr öyle konuşması beni çok gerdi
Esmerpamuk20 Rabb’im sizlere bağışlasın inşallah 🤲🏻
Sule45 inşallah hayırlı haberlerle canım
mervebusra ay ne alaka arkadaşım 30 küsürle öğrendi ben de 57 ile öğrendim ikimizin de devam ediyor çok şükür ben 14+5teyim 🧿🙏🏼 Olumsuz tavırdaki doktorları sevmiyorum hep söylüyorum 👎🏼👎🏼👎🏼
ynzl @mervebusra artış takibi yaptınız mı bu arada? İlk değerin hiçbir önemi yok 5i geçsin yeter. Artış düzenli olmalı ama ❤️
ynzl iki gün önce 44 deydi şimdi 101 çıktı bu gün
mervebusra inşallah canım sağlıkla kucağımıza alırız
mervebusra Evt normal endişelenme üç gün sonra tekrar ver bazılarında geç döllenme oluyor bazılarında erken gebelik ben mesala 6+5 kalp atışını duydum bazıları 7 ve ya 8 duymuş herkesin gebelik süreci başka stresten uzak dur Allah’ın izniyle sevinçli haberi alır bizimlede paylaşırsın 🤲🥰
mervebusra ben 37 yle öğrendim şuan 36+2 haftalık ☺️
Morrinah ya arjfasım da 2 çıkms değer sizce var mıdır
mervebusra canım ben 9 la ögrendım ve şuan 34. Haftadayım kızımı beklıyorum doktorlar keseyı görmeden kesın konuşmuyorlar 3500 de benım kese gozuktu
mervebusra ben beta 11 ile gebeliğimi öğrendim şuan 16+5 olduk çok şükür 🥰 öğrendikten 48 saat sonra tekrar beta baktım o da 44 civarı çıkmıştı. 2 katı üstünde arttığı için birdaha bakmadım. 7 haftalıkken doktora gittim kalp atışı duyduk çok şükür 🥰
mervebusra ben beta 11 ile gebeliğimi öğrendim şuan 16+5 olduk çok şükür 🥰 öğrendikten 48 saat sonra tekrar beta baktım o da 44 civarı çıkmıştı. 2 katı üstünde arttığı için birdaha bakmadım. 7 haftalıkken doktora gittim kalp atışı duyduk çok şükür 🥰
mervebusra 12 ile öğrendim ben devam etti doğdu oğlum