Morrinah ya arjfasım da 2 çıkms değer sizce var mıdır
Beta HCG 44.17
mervebusra canım ben 9 la ögrendım ve şuan 34. Haftadayım kızımı beklıyorum doktorlar keseyı görmeden kesın konuşmuyorlar 3500 de benım kese gozuktu
mervebusra ben beta 11 ile gebeliğimi öğrendim şuan 16+5 olduk çok şükür 🥰 öğrendikten 48 saat sonra tekrar beta baktım o da 44 civarı çıkmıştı. 2 katı üstünde arttığı için birdaha bakmadım. 7 haftalıkken doktora gittim kalp atışı duyduk çok şükür 🥰
mervebusra ben beta 11 ile gebeliğimi öğrendim şuan 16+5 olduk çok şükür 🥰 öğrendikten 48 saat sonra tekrar beta baktım o da 44 civarı çıkmıştı. 2 katı üstünde arttığı için birdaha bakmadım. 7 haftalıkken doktora gittim kalp atışı duyduk çok şükür 🥰
mervebusra 12 ile öğrendim ben devam etti doğdu oğlum
Kalbimde
Benimde kasik ağrım var adet ağrısı gibi olan ağrı durdu miğde bulantısı falan yok basım dönüyor arada
halitefe kaç günlük gecikmeyle 12 çıktı hatırlıyor musunuz
mervebusra gecikme yaşamamıştım reglime 3,4 gün vardı işin açığı ama doktorum değerin kaç olduğu önemli değil iki günde bir en az yüzde 60 artması demişti iki gün sonra yine beta bakıldı 34 falan çıkmıştı ondan sonra tamam tekrar kan verme 5. Hafta gel demişti gittiğimde keseyi gördük 6. Hafta tekrar çağırdı benek ve kalp atışı görmüştük sonra sorunsuz ilerledi beta şu haftada illa bu değer olacak gibi birşey yok demişti bana bu gebeliğimde de geç döllenme oldu beta takibi yapmadı yine doktor
mervebusra aynı canım valla bend ecpk korkuyorum
Ozlemsevgi cinsiyet bellimi
mervebusra 2 günde bir 2 kattan fazla artmış gayet iyi görünüyor şu an 🧿
reyhan03K Evt iki doktorda erkek dedi
Ozlemsevgi masallahhh 🧿