Esila23 Bugün 11+4 bende kontrole gittim devlet hastanesi kız dedi şaşırdım açıkçası bende bu kadar erken beklemıyordum erkek olunca erken söylüyorlar diye biliyorum ama bakalım ☺️
Pamukmom22 Esila23 ayy aynı şeyi yaşamışız bana da çok erken geldi bi kaç hafta sonra tahminde bulunur diye sormamıştık bile kız deyince şok olduk ama bakalım değişecek mi yoksa aynı devam edecek mi ikimizinkide ☺️
Pamukmom22 monica50 eşimde bende şok olduk bi kaç hafta sonra tahminde bulunur diye bekliyorduk bakalım süreçte değişiklik gösterecek mii☺️
Pamukmom22 blondemom Yani biraz yaşı vardı tecrübeliydi fakat çok erken geldi bana kendi doktorumda olmadığı için arada kaldım
Pamukmom22 2-bebegisteyenanne yaa ne güzel bana erken geldi emin olamadım o yüzden teşekkür ederim yorumunuz için bakalım bizimkide aynı devam edecek mi 🩷
Pamukmom22 Gamze010 bende özele gittim benimkide bana erken söyledi gibi geldi bende onadan emin olamadım değişik durumlar☺️
Pamukmom22 cennetmelegininannesi Ayy ne güzel bana erken gelmişti ama demekki doğru olabiliyor bakalım bizimkinin durumu ne olacak ☺️
Pamukmom22 Esma006 evet net cinsiyeti kendi doktorumdan öğrenene kadar içim rahat etmicek 2 hafta sonra kendi doktoruma gidecepim inşallah ☺️
Pamukmom22 Esila23 evet ilk bebeğim, bende hep erkek hissediyordum sürpriz oldu biraz ama bakalım iki hafta sonra da aynı mı kalacak☺️
Esila23 Pamukmom22 bende ilk erkek hissetmiştim dediğiniz gibi 14 haftada doktor kız dedi o zaman da inanmamıştım 😂 sanırım psikolojik biraz
Visneli1so-s Pamukmom22 bende 11 de özele gittim kıza benziyor dedi devlete de 12 dede erkeğe benziyor die tahmin yaptı
Pamukmom22 Visneli1so-s işte bu yüzden erken geldi banada sonradan değişirse ederse düşüncesiyle şuan sabırsızım biraz ☺️
Bebek20203 Merhabalar,13+4 haftamdayım,doktor bu gün cinsiyyetine bakdı ama çıkıntı uzun dedi,tam anlaşılmıyor dedi,ne ola bilir sizce?