Alvn3946 Pamukmom22 benimde yarın kontrolüm var 11+5 acaba cinsiyetini söylerimi diye çok heyecanlıyım içim içimi yiyiyo
Pamukmom22 Alvn3946 valla biz normal ense kalınlığı burun kemiğine baktırmak için gidecektik sürpriz şekilde cinsiyeti söylendi hiç bilemiyorum yanş her an herşey olabilir ☺️😂
Pamukmom22 Burcin_gulen Tam olarak bu durumu yaşama ihtimalinden ötürü erken söylediğini düşünüyorum doktorun ☺️😂
gizzemm0 Pamukmom22 Ben 12. haftada devlet hastanesine ikili teste gittiğimde doktor bana %90 kız demişti. 14. haftada özel hastanedeki doktoruma gittim erkek olduğunu söyledi. Bizde durumlar karışık
Pamukmom22 gizzemm0 bende biraz beklemek istiyorum net mi değişir mi emin olamadığım için de sabırsızlanıyorum artık ilerki haftalarda bakıcaz ne olcak ☺️
KLORAKHANIM Pamukmom22 ben kızımı 12. Haftada öğrendim, artık ultrason cihazları eskiye göre daha iyi devlette 20. Haftalarda ama özel hastanelerde 12. Haftalarda ögreniliyor
Buketss Pamukmom22 özel hastanede tam 11+6 da öğrendim doktoruma özellikle sordum değişme olur mu yanlıs olma ihtimali diye kesin olarak erkek oldugunu söylemişti değişmez dedi 31+5 oldum şuan çok şükür yanılma olmadı :)
Pamukmom22 Buketss yaa sağlıkla gelsin bizde o haftaları görürüz inşallah, bi kaç hafta daha bekleyip görücem artık bende bakalım değişme olcak mı ☺️
hemsireblog1 Gamze010 belli olmamış olabilir benim doktorumda 13te emin olamadı 14te baktı eminim dedi söyledi. Herşey para değil. Bu şekilde yaklaşmıyorlar yani sandığınız gibi. Emin olmadan tahmin yapsa sonra yanılsa doktorluğuna kötü diyecektiniz