• Doğum
  • Erkek bebek ne zaman doğar ?

Merhabalar canım anneler, 37. Haftaya girdik.37+0. Bugün doktor kontrolümüz vardı. 39. Haftada doktorum 4 gün yurtdışında olacak, gitmeden önce gelmezse sezeryan olabilir dedi ancak bana bırakıyor. O zamana denk gelirse başka bir hekimde girebilir doğuma. Ancak o tarih öncesi doğum olur mu spor yürüyüş vs süreci hızlandırır mı 🥹🥹🥹 tecrübelerinizi yazar mısınız erkek bebekler kaçıncı haftada doğar tahmini 🙏🏻🥹

Hsny_6 siz doğumu başlatmak için elinizden geleni yapın başlamazsa zorlamanın alemi yok bence kendisinin gelmesini bekliyorum herhangi bir sağlık sorunu yoksa, doktorun izne çıkması biraz sıkıntı olmuş ama bu durumda her şey yolundayken sezeryana döndürmek Bana pek mantıklı gelmezdi

Hsny_6 sağlıkla gelsin öncelikle, 38+6′da geldi benim yeğenim. Yukarıda da yazmışlar siz doğumu başlatmak için gerekenleri yapın gerisi bebişiminize kalsın. Aynı doktoru istiyorsanız ona göre sezeryanı tercih edebilirsiniz.

Hsny_6 erken gelip sıkıntı olursa ne yapacaksınız mesela? Herşeyin zamani var sağlıkla kucağınıza alın İnşallah

CeysuG inşallah sağolun 🙏🏻 normal odaklı gittiğim için karar vermek biraz zor oluyor hep risk durumu olursa sezeryan okeydim ama hayırlısı

Hsny_6 Ben erken doğumdan biraz korkuyorum mesela , sizde bekleyin doktorunuz olmasada belki hayırlısı bu olabilir Allah’ın vardır bir bildiği 🌹

Beybyi benim 31. Haftada sancım olmuştu bir süredir progestan kullandım geçen cuma bırakmıştım gelmek ister ya da sancım olur diye düşünüyordum ama hiç öyle değil rahatlamışız gibi şuan ☺️

Happyka hayırlısı noktasında çok haklısınız en önemlisi o 🥹🙏🏻 artık doğabilir dedi doktor o yüzden spor yürüyüş vs yapabilirsin dedi artık risk yokmuş. Heyecanlıyım

oğlumu 41. haftanın icinde onca müdehaleyle zorla doğurdum keske ama keşke kendi gelseydi diyorum her seferinde.. emin olun her bebek geleceği vakti kendi belirliyo bu insanın doğasında var bi sıkıntı yoksa bekleyin

ipekveatlas geçmiş olsun sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz 🙏🏻☺️ haklısınız ben doktorun olmadığı tarih yüzünden gerildim bugün ama inşallah her şey yolunda gider 🙏🏻