• Doğum
  • Erkek bebek ne zaman doğar ?

Hsny_6 erken gelip sıkıntı olursa ne yapacaksınız mesela? Herşeyin zamani var sağlıkla kucağınıza alın İnşallah

CeysuG inşallah sağolun 🙏🏻 normal odaklı gittiğim için karar vermek biraz zor oluyor hep risk durumu olursa sezeryan okeydim ama hayırlısı

Hsny_6 Ben erken doğumdan biraz korkuyorum mesela , sizde bekleyin doktorunuz olmasada belki hayırlısı bu olabilir Allah’ın vardır bir bildiği 🌹

Beybyi benim 31. Haftada sancım olmuştu bir süredir progestan kullandım geçen cuma bırakmıştım gelmek ister ya da sancım olur diye düşünüyordum ama hiç öyle değil rahatlamışız gibi şuan ☺️

Happyka hayırlısı noktasında çok haklısınız en önemlisi o 🥹🙏🏻 artık doğabilir dedi doktor o yüzden spor yürüyüş vs yapabilirsin dedi artık risk yokmuş. Heyecanlıyım

oğlumu 41. haftanın icinde onca müdehaleyle zorla doğurdum keske ama keşke kendi gelseydi diyorum her seferinde.. emin olun her bebek geleceği vakti kendi belirliyo bu insanın doğasında var bi sıkıntı yoksa bekleyin

ipekveatlas geçmiş olsun sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğiniz 🙏🏻☺️ haklısınız ben doktorun olmadığı tarih yüzünden gerildim bugün ama inşallah her şey yolunda gider 🙏🏻