• Öneri
  • Kızlar hamile kedimi bulamiyorum

Deniz2953 çok zor gorebildim mamayı önüne atarak çıkardım dogurmamis ama doğuracak sanırım napsam bilemedim

Hasret18ayaz kediler cok ortalık yerde yapmak istemezler siz orayı kapatın orda yavrularsa sizde yardım edemeyebilirsiniz ona atir sizinde rahat ulaşabilecek bir oda veya banyo olabilir kumunu falanda oraya koyun en azından dogurana kadar sancı da cekiyor olabilir bazen göbek bağını kesemiyorlar sizin müdahale etmeniz gerekir

Hasret18ayaz isterseniz başkonu hazırlayın muhtemelen orada kendini güvende hissediyor bu yüzden rahat doğurur orada
    Eve gelen giden çok olur mu ki acaba onun mu farkında

KLORAKHANIM oğlum 3 yaşında ve sürekli darliyir hayvanı yapma etme desende hamile diye kosturmasin hayvanı diye balkonu açık tutuyordum oraya girip yatiyordu ama oraya dogurmasin diye kapat dediler bakalım

Hasret18ayaz orada doğurmazsa da depresyona girebilir ama isterseniz biraz araştırın ya da oglunuzun asla girmeyecegi bir oda varsa orayı hazırlayın, çünkü stress yaşarsa dpgumu da zorlaşabilir, birde normalde kediler aahiplerinin yatagını tercih eder dogurmak için yavrularını emanet edebilmek için ama oglunuzdan dolayı orayı seçmiş isterseniz kedinizin de hislerini takip edebilirsiniz. Bugün yarın dogurur zaten sancılaro başlamış oraya girip çıkmadıgına göre

Bu arada bakayım dedim de kediyle alakalı postlarınıza, mantarı geçti mi

Hasret18ayaz yabrulardan ziyade sizde dikkat edin benim kedim de mantarmış sahiplendikten sonra fark ettik benim her yerim yara bere olmuştu

Annem babam ben hepimizde oldu
          Görseli internetten bıldum ama bunun tıpkısıydı

KLORAKHANIM kediye oldukça yaklaşmıyoruz eldiven ile temasta bulunuyorum evinde hergun dezenfekte ediyorum şimdilik bir durum yok umarım bulaşmaz