• Öneri
  • Kızlar hamile kedimi bulamiyorum

Kedim doğum arefesindeydi ve geceden beri girdiği yerden çıkmıyor muyavliyor kısık sesle cagirdigim zaman ama gelmiyor bayada sıkıntılı biryere girmiş balkonu yüklük olarak kullanıyordum (pimapenli) eşyaların altına girmiş orasida baya karışık doğurdu mu acaba

Yazmelegi_ normaldede giriyordu ama ben çağırınca çıkıyordu orayı yuvalandı galiba kutu yapmıştım doğum için ama sanırım kutuyu istemedi

AnayimBenAna_ ödül ammasi in sesine geliyordu ama ona bile gelmedi muyavliyor boğuk boğuk sadece dogurduysa yavrulara zarar vermekten korktuğum için üstündekileri de alamiyorum veterineri aradım oda açmıyor bugün 65. Gün hamileliginin

Deniz2953 çok zor gorebildim mamayı önüne atarak çıkardım dogurmamis ama doğuracak sanırım napsam bilemedim

Hasret18ayaz kediler cok ortalık yerde yapmak istemezler siz orayı kapatın orda yavrularsa sizde yardım edemeyebilirsiniz ona atir sizinde rahat ulaşabilecek bir oda veya banyo olabilir kumunu falanda oraya koyun en azından dogurana kadar sancı da cekiyor olabilir bazen göbek bağını kesemiyorlar sizin müdahale etmeniz gerekir

Hasret18ayaz isterseniz başkonu hazırlayın muhtemelen orada kendini güvende hissediyor bu yüzden rahat doğurur orada
          Eve gelen giden çok olur mu ki acaba onun mu farkında