Berraaa18 Maviyesil121212 Canım erkek ikizlerim var bir kızm var şimdi bir daha oğluma hamileyim yani sende doğurursun 2’yi de 3’ü de😂😂
Maviyesil121212 Secil45 ben normalde ilerleyen haftalarda diye biliyordum ama 32. Haftamda gönderdi doktor nstye
Zuhresule Maviyesil121212 ben şimdiden hiç girismiyim o zaman oda falan hazır eşyaları yıkama, odayı temizleme zamanini bekliyorum. Çantayı ne zaman yaparım allah Kerim
Berraaa18 Zuhresule Canım çokta acele etme derim çantasını hazırlamak için son zamanlarına doğru halledersin☺️
Zuhresule Berraaa18 Aa senin de mi 79 🤗 benimki cahillik iste 🤷🏻♀️ Sen hazırlarken bana da haber ver hemen yapayım ben de 😄
Betl42 Son 72 💙 ya afedersiniz ama benim bugün başlayan bir ağrım var bikini bölgemde sizde de oluyo mu ?
Nesmus Şafak 59 çok heyecanlı meraklıyım ilk evladımız olacak allah nasip ederse odamız hazır hastane çantası içinde bir kaç eksiğimiz var
Berraaa18 Nesmus Baya hızlısın canım😂 ben ilk çocuğum da bile o kadar erken bitirmemiştim herşeyini, yada bana mı erken geldi🙈🙂