Maviyesil121212 Berraaa18 bu arada odasını aldık ufak tefekleri aldık,bebek arabası,oto koltuğu, falan kaldı. Sizde durum nedir
Eymnm Berraaa18 30+2 olduk 68 günümüz kaldı ama sezeryan olacağım için daha da önce olcak🤗alışverişimizin bir çoğu bitti biraz kaldı bu ay hepsi bitecek inşallah
Maviyesil121212 Şafak 60 :) kızım 1950 gr olmuş maşallah :) bugün ilk defa nstye girdim çok sıkıldım gerildim nedense
Berraaa18 Maviyesil121212 Ayy rabbim sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı😍 stres mi yapmıştın canm neden öyle oldu
Berraaa18 Maviyesil121212 Ohh maşallah canım, benim 4. Gebeliğim diğer çocuklarım da pek büyük sayılmazlar çok fazla yeni şey almayacağız aslında evde bulunduğu için ama mağazalara gittğimde de dayanamıyorum🙈
Maviyesil121212 Berraaa18 ya aslında pek stresli bi insan değilimdir ama çok uzun tuttular hoparlör hemen kulağımın dibindeydi sürekli bi su sesi kalp atım sesi bangır bangır :)
Berraaa18 TugbaveBebisi Maşallah❤️Rabbim prenses’i sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsin canım inşallah🤗
Maviyesil121212 Berraaa18 ayy ne güzel yaaa benim ilk gebeliğim 3 tane istiyoruz bakalım 1. Doğunca göreceğim kendimi 😂😂
Berraaa18 Maviyesil121212 Canım erkek ikizlerim var bir kızm var şimdi bir daha oğluma hamileyim yani sende doğurursun 2’yi de 3’ü de😂😂
Zuhresule Berraaa18 bizim Şafak 79. Ama ne eksiğim var bilmiyorum 😄 bebek kıyafetlerini ne zaman yıkamaya başlayacaksınız? Bi de çantayı ne zaman hazırlayacağız? Hiç kestiremiyorum zamanı 😄
Busraburakkk Berraaa18 şafak 55 🤗 odasını bebek arabası puseti eşyaları tamam Bi banyo malzemeleri pişik kremi bebe yağımız yok 🐣
Maviyesil121212 Zuhresule odası geldiğinde yıkıcam ütülücem yerleştircem:) kimseden yardım almadan yapayım istiyorum sonra da kapatcam odasını :))
Berraaa18 Zuhresule Canım çokta acele etme derim çantasını hazırlamak için son zamanlarına doğru halledersin☺️
kbrvrl Zuhresule 37. Hafta da başla derim çünkü ondan sonra sı ne zman olur belli olmaz normal doğumda eğer sezeryansa da son zamana bırak bence de
Fbt Zuhresule 36-37 haftalarda Doğum iznine çıktıktan sonra hazırlicam heralde çantayı hafta sonu evin işlerine bile zor yetiyo zorlanmam inşallah 3 yaşında oğlum var onda ne zaman hazırlamıştım hiç hatırlamıyorum ama 41+1 de geldi
031965 Son 70 bebişimin kilosundan haberim yok şimdilik ama zayıftı haftaya Pazartesi görücem inşallah 🙏🏻
Zuhresule Maviyesil121212 ben şimdiden hiç girismiyim o zaman oda falan hazır eşyaları yıkama, odayı temizleme zamanini bekliyorum. Çantayı ne zaman yaparım allah Kerim
Emsear Berraaa18 amin hepimizin bebişleri inşallah. İkinci gebeliğim ilkide sezeryandı mecburi olarak yani.