Cennet55 inşallah güzel haberler alırsın 🌸 olmasa bile üzme kendini daha 1 sene bile olmamış doktorlar bile 1 sene içinde olmazsa öyle mudahale ediyorlar. Çok iyi anlıyorum seni bende o süreçlerden geçtim denemediğim şey kalmadı ne zaman aklımdan çıkardım akışına bıraktım o zaman oldu. Kimyasal oldu ama şimdi tekrar güzel haberler almayı bekliyorum bende bana da dua et 😇

Melike3506 allah razı olsun canm dilerim rabbim evlat sahibi olmayı kim istıyorsa en güzel en mübarek en kolay yoldan nasip etsin inşallah sanada banada🤲🏻

Cennet55 test markalarımız aynı hatta çizgiler bile aynı nerdeyse ben olmam gereken zamanda pembe lekelenme tarzı yerleşme kanaması gibi kanama yaşadım çok açık renkti . İki sefer geldi . Adet oluyorum sandım çünkü regl ağrım vardı resmen hala da devam ediyor sizinde ağrınız varmı

Cennet55 benimde adetime bir gün kala böyle çıkmıştı sonrakiler hep negatif çıkmıştı meğer bana yanlış pozitif vermiş insallah vardır sizin

Fnurr8 canm bn lekelenme yaşamadım ama ağrılarım var ama şunıda soyliyim bnm her adeten onceki bir hafta agrılarım başlar o yüzden ayırt edemiyorum umarım bu sefer ki gebelıktir

Cennet55
            Sabah uyanınca tekrarlamak en doğrusu galiba testi aynı markanın var elimde yalancı pozitif çıkarmıyordur umarım.

Gmzle amin amin inşallah canım rabbim herkese nasip etsin sanada banada burda olan tüm kardeşlerimede

Fnurr8 valla bnde sabah ilk idrarla yapcam ama bu seferki testım erken gebelik testi elimde olan

Cennet55 baya belirgin çizgi var büyük ihtimalle. Hayırlı olsun inşallah 🧿🙂‍↔️ Kan verince yazarmısınız benim de 13 şubattı bakalım kaç çıkacak