Moomtoobee De25 benimde 34+2 son 40 gün ateş basması halsizlik var canım hiç bisey yapmak istemiyor 😄 sürekli uzanıyorum
Sumeyrahebun 37+1 çok gergin karın sert hareletler ve karında ağrı ile bebiş doğdu butonuna biran önce basmak istiyorum sağlıkla inşallah 🙈
Senanur0605 38+0 iyice ağırlaştım artık son günler bekliyoruz bakalım heyecanla ve ufak bir korkuyla🤭😊
ayseayseaysee Gulce35 ay inşalllahhh 🫣 pozitif olması için elimden gelen çabayı gösteriyorum. Pilates, yürüyüş, merdiven inip çıkma, evi silip süpürme oturmakla geçen günüm yok 😅
Gulce35 ayseayseaysee ben de tam tersi sezaryen olacağı için bir de normal doğumu başlatırım diye yapamıyorum 😂
meryemsultan54 Mercan0652 ayyy demin annemle bunun tartışmasını yaşadım 🤣😂 kendisi doğururken öldüm öldüm dirildim diye anlatırdı ben sezeryan isteyince bi anda normal iyi oldu 🤣😂
Mercan0652 meryemsultan54 ahahajffk benim annem de 2 gün sancı çektim diyor sonra da bana bişey yok hemen çıkıyor çocuk kayıp geliyor diyor çok kolaymis gibi😂 ben seni duşa sokarım ağrı hissetmezsin falan diyor hdjfjfh
ayseayseaysee Gulce35 hahahah ay ben tamamen akışa bıraktım yapmam gerekeni yapayım da nasıl gelmek isterse öyle gelsin 😅
ferya-ari 34+3 ama zaman hiç geçmiyorr🥺 çok ağırlaştım uzansam uzanamıyom kalksam bacaklarım taşımıyor nası geçecek zaman bilmiyorum🤦♀️
ayseayseaysee Ben de aşırı bir ağırlaşma yok, çorabımı da kendim gidiyorum, evimi de kendim temizliyorum, günlük sporumu da yapıyorum çok şükür 🧿 o vajina kısmımdaki ağrı yoruyor ama onun da hareket ettikçe azaldığını keşfettim 😅 ferya-ari Ayca123
Ayca123 34+1 geldi buton bakalim Allahim gucune gitmesin ama tuvalette kamp kuracagim resmen oyle biktim ki yatamiyorum oturamiyorum cok yuruyemiyorum epey zorluyor
Tugba2794 ayseayseaysee 36+3 üm gebelık kolestazı cıktı bugun ve de bebek cok cok asagıda her an dogabılır dedı doktorum carsamba gunu amelıyat günü verecek çok endişeliyim bana dua eder mısınız arkadaslar moralım cok bozuk 🥹🥹🥹
sevval_58 Biz de 37+1 haftalığız, bazen rahmimi birşeyin gıdıkladığını hissediyorum bu hafta çatı muayenemiz var ama henüz gelen giden yok
ayseayseaysee sevval_58 bana da 35.haftada gel doğum planımızı yapalım detaylı konuşalım dedi doktorum. Haftaya gideceğim çatı muayenesi yapar diye tahmin ediyorum doğum şeklini konuşabilmemiz için uygun olup olmadığıma da bakması lazım sonuçta