ayseayseaysee Gulce35 hahahah ay ben tamamen akışa bıraktım yapmam gerekeni yapayım da nasıl gelmek isterse öyle gelsin 😅
ayseayseaysee Ben de aşırı bir ağırlaşma yok, çorabımı da kendim gidiyorum, evimi de kendim temizliyorum, günlük sporumu da yapıyorum çok şükür 🧿 o vajina kısmımdaki ağrı yoruyor ama onun da hareket ettikçe azaldığını keşfettim 😅 ferya-ari Ayca123
Tugba2794 ayseayseaysee ayseayseaysee amin cok aagolun 😐 Gebelık kolestazını soruyorsanız onun tipik belırtısı gece özellıkle artan vucut kaşıntısı ve kan tahlılı yaptırdıgınızda AST ALT degerının cok yuksek cıkması bu da bebege zarar verıyor o yüzden pek bekletmeden almak ıstıyor doktor. Kan tahlılıyle takıp edecekmıs carsamba gunu hat safhada yuksek gorurse o gun bıle dogum olabılır dedı 😕 cıger gelıstırıcı oldum
ayseayseaysee sevval_58 bana da 35.haftada gel doğum planımızı yapalım detaylı konuşalım dedi doktorum. Haftaya gideceğim çatı muayenesi yapar diye tahmin ediyorum doğum şeklini konuşabilmemiz için uygun olup olmadığıma da bakması lazım sonuçta
sevval_58 ayseayseaysee aaaa ben 36+3 ken gittiğimde çatı muayenesini yapmadı 37.haftadan önce yapmayacağını söyledi, bebeğimin başı genetik olarak biraz büyük o yüzden bebeğin başının kanala girmesini bekleyeceğiz eğer kanala girmezse ona göre gün planlaması yaparız dedi açıkçası merakla ve sabırsızlıkla bekliyorum 😁
ayseayseaysee Tugba2794 haftanız çok şükür ileride. Ciğer geliştirici etki ettikten sonra allahın izniyle sağlıkla doğacaktır bebişiniz ❤️
ayseayseaysee sevval_58 ben çatı muayenesi olacakmış gibi hazırlıklı gideceğim, eğer yapalım derse tamam derim sorgulamam sanırım 😅 belki ben kafamda kuruyorum kadın sadece ne istediğimi soracak 😂
Ecemesen sevval_58 merhaba bende 35+2 haftalığım ilk gebelik doktor banada genetik olarak bebeğin başı büyük dedi devlet takipliyim normal doğumun zor olur dedi bidaki sefere gittimde normal doğum dedi ben sezaryan istemiştim doktorda devlet kanıt istiyo sezaryan için dedi korkuyorum nasıl olcak bilmiyorum
Hmdylvc ayseayseaysee 35+5 teyim ben de, çok heyecanli bekleyişler, hazır değilim sanki, bayramın sonra gelir inşallah sağlıcakla. Yarın kontrolüm var bakalım ne dicek doktor.
Hmdylvc ayseayseaysee normal doğum istiyorum ama, 2 hafta önce bebek daha ters duruyo demişti. Dönmemiş. Yarın bı daha kontrol edecek bakalım. Ters gelirse riske atmayalım sezeryan yapalım dedi.
ayseayseaysee Deryakil Asliyivrum Hmdylvc Ah bu bebişler yok mu 😅 hem gelecekleri zamana hem de şekline sadece kendileri karar veriyor hiç annemin de fikrini alayım o ne ister demek yok 😂