ayseayseaysee Sağlıkla alalım inşallah bebişlerimizi ❤️ nazlitasdelen Asfur DENIZ_55 Tgb_smh Serap5561 Busetacir nurmltli61 Gulce35 Beybyi canimyavrum_
Mercan0652 Tgb_smh bende ya cesaret edemiyorum normale bide kilo da alamadım şekerden dolayı o gücü bulamam diye korkuyorum kendimde😅 35+2 benim de az kaldı sağlıkla alalım kucağımıza ☺️
Mercan0652 Tgb_smh şuan sezaryane daha yakınım annem de normal yap deyip duruyor ama büyük ihtimal yapmam doktor da benim isteğime göre hareket edecek gibi illa normale zorlamıyor yani o yönden iyi yoksa stres olurdum😅
ayseayseaysee Gulce35 ay inşalllahhh 🫣 pozitif olması için elimden gelen çabayı gösteriyorum. Pilates, yürüyüş, merdiven inip çıkma, evi silip süpürme oturmakla geçen günüm yok 😅
meryemsultan54 Mercan0652 ayyy demin annemle bunun tartışmasını yaşadım 🤣😂 kendisi doğururken öldüm öldüm dirildim diye anlatırdı ben sezeryan isteyince bi anda normal iyi oldu 🤣😂
yagmurplt ayseayseaysee 34+2 olduk nasıl heyacanlıyım anlatamam ilk hamileliğim kızımın sağlıkla gelmesini bekliyorum 🐣🌸
Saadet1111 34+2 olduk bizde kızımızı bekliyoruz hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi😊🩷
Rbya ayseayseaysee Buton çoktan geldi de bizim kız nazlı çıktı gelmek istemiyor 41 haftaya gireceğim bugün suni sancı verecekler inşallah sağlıkla bebişlerimiz dünyaya gelir 🙏🏻🥰🐣