Gulperi8 belirli doktorum yoktu Gelişimi durdu başladı ve almaidlar malesef bebek uyi diye
Bi yoklama mı alsak
oykumens 38+5 artık gelsin istiyorum 🥹
sana-mi-sorucam 43 mü aman Allahım düşünemiyorum 3 hafta daha gerçekten çok uzun. Ozman senin bunda da 41i rahat bulur hayırlı doğumların olsun inşallah
oykumens Bende bulur dediydim ama dün düzenli Kasilamm başlamış 😂😂
Edanursoylu sezaryen olunca tabi ona göre hazırlıklı ve biraz daha kafan rahat oluyor hiç olmazsa netsin yani. O gün mü bugün mü nasıl olacak diye endişen olmuyor. Sağlıkla gelsin inşallah 🥰
richgirl10 sizde sağlıkla büyütün inşallah bebeğinizi ❤️❤️
Starkmama21 al benden de o kadar valla sağlıkla gelsinler inşallah 🥰
sana-mi-sorucam nasıl başlamış hissetmiyor musun nst de mi çıktı. Benim de ciddi ciddi iki gündür geceleri regl ağrısının bir tık üstü sancım oluyor ama düzensiz ve geçiyor bir müddet sonra
oykumens Yani 39+1e verdiler ya ufacık bir ağrıda ayy normal sancı mi diye günümü geçirmek dışında planlı olması sahidenniyi oluyor 🌸 Çok teskkurler hepimiz sağlıkla kavusalim💜
oykumens ayy 40 hafta mıı 🥹 Kolaylık diliyorum size işiniz zor. Sağlıkla gelsin kuzucuk ❤️
oykumens Kaislmam vardı dün sadece ağrı hissetmiyodum ama çok sık kasiliyodum dayanamadım gittim 90 a dayanan sancım çıktı Duzenise az çok varmış ben takip edemiyodum Nst de belli oldu yatış verdiler aslında Ama çok düzenli olmayınca kabul etmedim hst stresinden kaçar sancım biliyorum kendimi 😀😂
atlasinannesi231118 inşallah canım 🥰
sana-mi-sorucam ya aynen bide beli bişey olmayınca hastanede yatmak insanı daha da stres hasta eder iyi yapmışsın.
oykumens Ewet ya Bide evde bı tane daha var 21 aylık bebem Beni çok arar durmaz aklım kalırdı ama bı taraftanda pişman oldum ya Ya bişey olursa diye imza atarken Anne ve bebek ölümü dahil bir sorunda mesuliyet benim diye yazdiedilar
sana-mi-sorucam panik yapma kötü düşünme bebek hareketleri varsa korkma Allah’ın izniyle bişey olmaz. Biz ne kadar cabalasakta onu koruyan Allah. Olacak olan hastane içinde bile olur
oykumens ben doğum yaptımmm martta olması gerekirken 27 Şubat’ta oldu ama olsun erken geldi biraz kizçem 🫠
Hshshzgsghzhshs maşallah hayırla sağlıkla büyütün bebeğinizi. Kacinci haftada geldi ? Normal mi oldu?
irser bende 35+0 da kaç kilo doğdu bebişiniz