Sevdaninmucizesi Aysnrplt bende çok istiyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum çok sıkılıyorum evde hep severek aşkla yaparım diyorum ama hiç yapmadım
Aysnrplt Sevdaninmucizesi İnan benim de şimdiye kadar bi atkı örmüşlüğüm yoktu😂 YouTube sağolsun hem amigurumi oyuncaklar yaptım bi sürü hem yelek hırka yaptım baka baka battaniye tulum vs de yapıcam 😊
Sevdaninmucizesi Aysnrplt maşallah eline sağlık canım cinsiyeti öğrenince ip alacağım deneyeceğim ama ins başarılı olurum 😂
Aysnrplt Esmalemdar yooo hiç alakam Yok ama bebeğin burnundan dolayı dediniz dimi benim de çok dikkatimi çekti 😂😂😂
Esmalemdar Aysnrplt haahhaa aynen canım benimde ilk o dikkatimi çekti Ama bende erkeğe benzettim bacak arasında sankiii ☝️
Aysnrplt DemetAnne 3 hafta var kontrole duramıyorum 🙈 kız çok istememe rağmen ben de erkek hissediyorum ama nasipte ne var artık bilmiyorum 😊
DemetAnne Aysnrplt Bana herkes dıştan görünce kız kız dedi ama 3 gün önce öğrendim oglumum olacağını ve ben o kadar kız istedim ki hep kız eşyaları aldım 🤣 Ikinciyeee artık bakalım 😉 Benim de içim de hep erkek vardı
Aysnrplt DemetAnne bana da herkes erkek olacak sanki diyorlar hislerine göre bende çok kız istiyorum hele o eşyalara bakınca içim eriyor resmen ama gelin görün ki ben erkek hissediyorum 😊
Esmalemdar Aysnrplt 😀😀😀 yaaaa severler onun burnunu annesi ya sağlıklı olsunda sivri burun olsun mesela benimde kızımın başında yatış şeklinde dolayı sivrilik var 😀 iki keçi ya da ördüğüm zaman belli oluyor hemen 😀
R_Arslan Aysnrplt bence sarı ya da mint yeşili al canim kiza da erkege de gidiyor. Bizimde cinsiyetimiz belli degil o yuzden sabirsizlanip bi kac parca tatli sari renkte birseyler aldik🤗🌸
Aysnrplt R_Arslan ananesi hamile olduğumu öğrenir öğrenmez soluğu tuhafiyecide alıp almış hemen o renkleri canım bize beyaz kaldı onu yaptım renk bırakmadık 😂
Aysnrplt Esmalemdar kız olursa da napalım artık 18 ine kadar ısırırız. 18 den sonra da annesi gibi ameliyat olur 😂😂 Benim kafam doğduğumda sivriymiş içerde çok kalmaktan su toplamış annem diyo çok çirkindin 😂😂😂
Esmalemdar Aysnrplt 😀😀😀😀 bak ama annenin çirkin demesine rağmen birine güzel gelmişsin 😀 Allahım sağlık versin gerisi boş 😀
Aysnrplt Bebekim123 valla ben de anlamıyorum canım o yüzden sordum 😅 hele bazı usg fotoğrafları var ben kafasıyla vücudunu ayırt edemezken burda tahmin yapıyorlar 😅😅