Esmalemdar Aysnrplt 😀😀😀😀 bak ama annenin çirkin demesine rağmen birine güzel gelmişsin 😀 Allahım sağlık versin gerisi boş 😀
Aysnrplt Esmalemdar 😂😂😂öyle deme benim o ilk halimle şimdikini görsen dersin Evrim’e kafa göz daldın mı sen 😂😂 annem zaten şimdi diyor öyle kalıcan diye çok korktum diye 😂😂😂
Aysnrplt Bebekim123 valla ben de anlamıyorum canım o yüzden sordum 😅 hele bazı usg fotoğrafları var ben kafasıyla vücudunu ayırt edemezken burda tahmin yapıyorlar 😅😅
Bebekim123 Aysnrplt valla ya çoçuğun burnunu nasıl ayırt ettiniz yani ben bakıyorum bakıyorum göremiyorum🤦🏻♀️🤭 sağlıkla gelsin de onun yüzü şekilden şekle girer canım
Aysnrplt Esmalemdar oyy maşallah ya Allahım esirgesin. Kız çocuk bi başka gerçekten sevdiriyorlar kendilerini 🥰
Aysnrplt Bebekim123 bi dahakinde dikkatlice bakayım bi kaç fotoğrafı daha var ikisinde daha böyle duruyor 1 inde normal görünüyor ama oluşması iyi birşey sonuçta 😊
Bebekim123 Aysnrplt ya küçücük çoçuğun öyle burnu olur mu Allah aşkına canım ya kesinlikle değil göreceksin bak hatta sor doktoruna
Melis_teker Kız bence kese yuvarlak gözukuyor :) erkek bebeğin kesesı fasulyeye benzer dıyorlar bnm ki erkek kese fasulyeye benzıyor gerçekten :)