Aysnrplt https://hizliresim.com/alnoq2 Yarın ip almaya gidicem en çok hangi yorum gelirse o cinsiyete yakın ip almayı düşünüyorum🙈 lütfen bakar mısınız 😅
Krasivyy Aysnrplt usg ye göre 11+4 canm daha küçük brklr bi iki haftaya dr tahmin yapar ona göre alırsın
Sevdaninmucizesi Aysnrplt sarı alabilirsin bende bilmiyordum sarı ip almıştım sarı yeşil turuncu hepsine uyar
Aysnrplt GoNcaN iki tane beyaz yaptım hatta birini tamamlamak için bekliyorum. Kız erkek durumuna göre işlemeler yapıcam 🥰🥰
Aysnrplt Denisss Çok kız istiyorum bebeğim erkekse umarım bu hislerimden etkilenmez🙏 Sağlıklı olması önceliğimiz tabi 😊
Aysnrplt Krasivyy 12 haftalık demişti doktorumuz ama resimde de yazıyor sanki haftası😊 doktorumuz çok kesin net cevap veren biri belli olmadan hiç söylemez 😅
Aysnrplt Krasivyy alt köşede yazıyor canım yukarıdaki adet tarihine göre🙈 bizim ufaklık biraz erken olmuş😅
Krasivyy Aysnrplt arada pek fark etmez canm bu haftalarda sağlıkla gelsin minnoş 😍ama cinsiyet için tabi daha beklemen lazım bazı dr lar çok geç söylüyor ama en net yine detaylıda belli olur ben detaylıfan sonra alışverişe başladım
Aysnrplt Krasivyy alışveriş yapılır da çabucak kendim bişeyler yapmak istiyorum zor tutuyorum kendimi pembişlerde gözüm kalıyor hep 😊
Aysnrplt Sevdaninmucizesi onları annem yapıyor şimdi canım sarı bişey yapmıştı şimdi yeşile başlamış bende bi tane yelek bi tane hırka yaptım beyaz dur diyorum kendime ama karnım çok büyümeden battaniyelerini yelek hırka tulum vs örmek istiyorum 😊
Sevdaninmucizesi Aysnrplt bende çok istiyorum ama becerebilir miyim bilmiyorum çok sıkılıyorum evde hep severek aşkla yaparım diyorum ama hiç yapmadım