Enisecik evet evet ben de öyle oluyordum stres katgı bozukluğu gibi irkilmeyle zorla kalkma nabzın hızlanması falan 😄 beynim hala uyanmamış ama bedenim zorla uyandırılmış gibi

Enisecik gece uyanmalarım uzun zamandır var ama son dönemde değişik bir hal aldı beslenmeme daha dikkat ediyorum iki gündür sanki biraz daha iyi gibi bilemiyorum ki psikolojik mi 😄 kontrole gidince soracağım. Doktor da ne desem gayet normal diyo

Nidagldmr saçma sapan şeyler ya valla ben anlamadım ben beynimi bıraktım gebelikte 😍 akışa bırakmak lazım aslında

Nidagldmr anksiyete ve yoğun kaygı yaşıyorsun tamamen psikolojik nefes egzersizleri yap kendini iyi hissetmeye çalış çok yoğunlaşırsan bir psikiyatriste gidebilirsin çok iyi gelir

Enisecik bende vardı ama bir değişikti uzanıp uykuya dalacakken bir tuhaf oluyordum titreme falan tutuyordu kendimi çok kötü hissediyorum özellikte birşeyle uğraşmayı bırakınca. Sonra evlendim eşimle uyuyunca biraz geçti psikolojik olarak olduğunu düşündüm onun haricinde panik atak anksiyetem çok yoğundu

Enisecik hayır bir sene oldu iyiym bir kere doktora gittim gebelik düşündüğüm sıra ilaç verdi nefes egzersizleri ve bikaç yaprak okumak için yazı verdi tekrar gel demişti hâla gebelik düşünme diye sonra ilk defa olmasına rağmen iyi gelmişti eşimde istememişti gideyim. Gitmedim ardık şuansa hamileyim iyi gidiyor çok şükür