Sağlıkla büyüsün minnak Allah herkese kolay bi doğum tüm isteyenlere de hayırla sağlıkla kolaylıkla bebiş nasip etsin 💗💗

Nurnur2 hayırlı olsun canım bende ssvd bekliyorum 38+2yim, nasıl nir histi🥰 ikinma anın zor oldu mu dikislerin zorlandi mi

Fatma027 Malatya da yaşıyorum ama burda ssvd destekleyen doktor yoktu Elazığ da doğum yaptım yürüyüşü çok yapamadım hava şartlarından dolayı ama onun dışında evde pilates yaptım bitki çayları ananas hurma tükettim

Nurnur2 sağlıkla sıhhatle büyütün inşallah 🤗 bu kadar kısa post ile yırtamazsınız 😅 süreç nasıl oldu anlatabilir misiniz?

Eliffyamann biraz zordu ama bebeğimin çıktığı an muhteşem bir his ve rahatlama geliyor rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah 😊

Fatma027 sürecimiz biraz değişikti başta suni sancıyı bebeğim kaldıramadı çok korktuk sonrasında toparladı ve beklediğimizden daha kısa sürede doğumum gerçekleşti çok şükür 🤲🏻

rosatue şu an yorgunluk atıyoruz 😅 kısa süre de anlatacağım inşallah ☺️

Nurnur2 Pilatesi kaçıncı haftadan itibaren yaptınız?Birde bitki çayı ananas gibi doğum başlatıcı takviyeleri ne zaman tüketmeye başladınız?

Özelde oldu dmi devlette ssvd yı destekleyen çok zormuş😢

Merhaba suni sancı almadan önce açılmanız var mıydı benim de günüm doluyor da