SalihaHakanetin EsoMom_ olsun hergün 1 tane Salı günü bat değilmi zaten yeter inşallah adet olmazsında sonuncusu gebelik testi olur aminn ☺️🌸🤲
EsoMom_ SalihaHakanetin test yaptım https://mutluresim.com/image/IMG-7783.1xyKwi artımed olduğu için korkuyorum biraz
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 kız seni buluncaya kadar canım Cıktı 😀 gebeliği senin dürtmen ile öğrendim beta takibi keseyi de gördüm çok şükür 2 hafta sonra çağırdı artık fmfmfm gelme dedi kalbe bakarız dedi dua et bana da nolur oda olsun 🙏🏽🙏🏽🍀💕
Nurellaaaaaaa1212 RadyoaktifMom ayy çok şükür canımın içiii 💕 inşallah kalbi de duyucaksın cok güzel olucak herşey bitanem 💕 kaç hafta şimdi
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 4+4 bugün sat tarihine göre dün cğarmıstı işte kese için 4+3 te gördük ayy inşallah bu defa çok dua ediyorum ya düzgün sağlıkla ilerlesin diye 🙏🏽🙏🏽
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 öyle yapmaya çalışıyorum 🙏🏽🙏🏽💕🍀 gerçekten burada sizleri tanıdım suanda gebe olan hepimize de dua ediyorum bu konuda 🙏🏽
Nurellaaaaaaa1212 RadyoaktifMom bende kuzum gerçekten. Daha gtmedim cumaya rabndevu aldım bakalım bebeği de görürüm belki
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 görürsün görürsünnnn bende yarın kanları vercem belki onları göstermeye falan bi giderim dkdmdmdmd arada görme ümidiğğğğğ💕
user2524 Ovülasyonla öğrenmedim ama hamile olduğumu öğrendikten sonra acaba gösteriyor mu diye denedim. T çizgisi idrara değer değmez koyu kırmızı oldu. Kontrol çizgisine fırsat bile kalmadan. Eğer böyle olduysa daha emin olabilirsiniz
Ozgeden user2524 benimde pikten 11 gün sonra yani bugün tekrar pik oldu ve aynı sizin dediğiniz gibi ay hiçbir belirti de yok ama bi acaba mı dedim. C çizgisine fırsat vermedi yani 😂
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 ben teslime 3 gün kala öğrenmişim dkdmdkd şimdi bana diyor ki gel 26 da kalp görelim canım o kadar sabırlı değilim sence kese iyi mi 4+3 te 7mm dedi
Nurellaaaaaaa1212 RadyoaktifMom bence cok iyi maşallah cok erken görmüşsün. Benimde hesabıma göre cuma günü 8000 civarı olucak beta büyük ihtimal bebeyi de görürüm diye düşünüyorum
Der_yaa EsoMom_ bn ovulasyon testi ile adet time iki gün kala öğrendim ertesi gün erken gebelik testi yaptım ift çizgi
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 askm sana dedikleri gibi az daha beklersen çocuğun yüzünü ney görcen 😀 ne sabır sende ki ama var ya hayranım 💕🧚🏽♀️
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 çarşamba falan da gitsen görürsün belki ya benim düşüncem tabi de ayy mutlaka haber et bana da 🍀🍀