RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 askm sana dedikleri gibi az daha beklersen çocuğun yüzünü ney görcen 😀 ne sabır sende ki ama var ya hayranım 💕🧚🏽♀️
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 çarşamba falan da gitsen görürsün belki ya benim düşüncem tabi de ayy mutlaka haber et bana da 🍀🍀
Tysem29 @Nurellaaaaaaa1212 canım sen ovülasyonla mı gebe kaldın ilişki sıklığı nasıl olmalı bu ay senin izinden gidicem :))
Nurellaaaaaaa1212 Tysem29 kuzum regl bitince iki günde büt yumurtlama çatlama da her gün 12 gün sonra çift çizgi test 😂
Ask45 EsoMom_ arkadaşım öğrendi çatlamanın 5. Günü koyulaşmaya başladı yumurtlamanın 12. Günüde hamile olduğunuu öğrendi 24 değerle
Nurellaaaaaaa1212 RadyoaktifMom doktorumda 5+5 gibi gel bebeği de görebiliriz diyince tamam dedim valla
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 en doğrusu gittim geldim beta baktık zaten kesey de görünce kalp için çağırdı ama ben sabırsız yok yani çok istiyorum diye mi bu heyecan kayıplar yüzünden mi onuda bilmiyorum hep bi endişe kaygı yok yere stres 🤓
Ozgeden user2524 benimde pikten 11 gün sonra yani bugün tekrar pik oldu ve aynı sizin dediğiniz gibi ay hiçbir belirti de yok ama bi acaba mı dedim. C çizgisine fırsat vermedi yani 😂
user2524 Ozgeden belki ikinci bir yumurtlama yaşıyor olabilirsiniz ya da bebiş vardır hakkınızda hayırlısı olsun ☺️☺️
yesildeniz_ Nurellaaaaaaa1212 bugün yumurtlamanın 7. Günü ve gittikçe silikleşiyor umudumu kaybediyorum 😫
yesildeniz_ Nurellaaaaaaa1212 5 tüp bebek denemesinden sonra mucize bekliyorum umarım bu ay gerçekleşir