EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 dün yapmıştım saatleri bile yazmışım insan kapılıyor işte şuan ki halleri bu çektiğim https://mutluresim.com/image/IMG-7751.1fj18r
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 bana da öyle geliyor en son yaptığımda biraz sıvı almıştım ona rağmen böyle çıktı
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 bi de kaşık ağrım çok vardı resmen deli gibi şimdi ara sıra yok çok nadir ara ara geliyor gidiyor
Nurellaaaaaaa1212 EsoMom_ çatlamada bende de olmustu sonra geçti. Bugün 5 hafta olduk cok yorulduğum için ağrı oldu mesela
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 adetine yakın var mıydı agrılar peki benim çok değil de ara ara geliyor Maşalllah Allah kucağına almayı nasip etsin 🥰🥰
EsoMom_ Nurellaaaaaaa1212 benim zaten genelde de ağrıyor ilk hamileliğimden kaldı bu ağrı ondan gebeliğe bağlamıyorum hep
RadyoaktifMom Nurellaaaaaaa1212 kız seni buluncaya kadar canım Cıktı 😀 gebeliği senin dürtmen ile öğrendim beta takibi keseyi de gördüm çok şükür 2 hafta sonra çağırdı artık fmfmfm gelme dedi kalbe bakarız dedi dua et bana da nolur oda olsun 🙏🏽🙏🏽🍀💕
SalihaHakanetin EsoMom_ olsun hergün 1 tane Salı günü bat değilmi zaten yeter inşallah adet olmazsında sonuncusu gebelik testi olur aminn ☺️🌸🤲