bebekkkkkkk000 Nazli59 evet sabah yaptım negatif ama adette olmadım🥲 adet olacakmışım gibi hissiyatım var
hyena bebekkkkkkk000 o kadar yaptım ki eşim en son dur artık dedi eczaneyi tek başına geçindiriyorsun diyor bana 🤣🤣🤣🤣
hyena bebekkkkkkk000 gerçekten öyle bu arada benm adet olacak gibi ağrılarım geçti gibi yani ufak ufak oluyor hala akıntı geliyor 🤣 söz verdim kendime kan vereceğim daha almayacağım diye 🤣 test yerine belirti arıyorum 🤣
bebekkkkkkk000 Tysem29 içini ferah tut kuzum inşallah ikimizin testide pozitife döner benimde bat 16 bugun ama negatif🫤her zaman imrendim adetinden önce pozitif gören öğrenen kadınlara(kesinlikle kıskançlık değil yanlış anlaşılmasın)
bebekkkkkkk000 Glsmshn daha var canım adetine inşallah pozitife döner ben yarında olmazsam salı günü kan veririm
Glsmshn bebekkkkkkk000 inşallah canım. Seninde bugünden sonra günün geçiyor inşallah regli olmayız da pozitifi görürüz. Benim bugün çatlamanın 11.günüydü yine çıkmadı
bebekkkkkkk000 Glsmshn inşallah canımm ikimizde pozitifi görelimm 4 senedir bekliyorum 🤲🏼🤲🏼kuzum bebeğin yerleşmesi filan anca adet gününü bulabiliyor adetin geçerse tekrar kan verirsin
bebekkkkkkk000 hyena benim dün adet sancısı girdi kasıklarıma 1-2 saat sürdü sonra kayboldu bugunde adet olacak gibi kasıklarım sancılandı geri gitti anlamadım bişe😆
bebekkkkkkk000 Nazli59 kızz aynı bende oyleyim bel ağrım var adet ağrım var sökülemiyor gibiyim normalde adet ağrım olunca 2-3 saate sökülürdüm dünden beridir adet ağrım var tık yok
Silayuksel Benim bat 17 idi ama cumartesi günü hamile olduğumu ögrendim 30.02 ile ögrendim dileğen isteyen herkese nasip olsun
bebekkkkkkk000 Silayuksel Çok sevindim canımm gözün aydın sağlıkla kucağına al inşallah darısı biz isteyenlere olsun🥹🤲🏼🤍